Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Интертекс 2000 /img/frontend/nomap.png"

Интертекс 2000

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-3
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
3

Много добър пример за съвременен вариант на феодално управление.
Работи се колкото може повече и повече. Всичко е в името и интереса на фирмата. Служителят няма място в уравнението - той има само право да работи и то възможно повече и ако може без пари.
Заплащането е на принципа - "радвайте се, че имате работа", другото са подробности. Парите не са най-важни - нали имате някаква заетост, някакви (минимални) осигуровки и някаква заплата. Шефовете не ги интересува, че тези доходи са били приемливи преди 10 - 15 години. Днес тези пари се равняват на минималната заплата!!! За София?!?
Отпуски - когато фирмата реши спрямо нейното натоварване. Февруари - неплатен, защото фирмата не може да си организира равномерно поръчките за работа. Ако ти трябва болничен - ти си предател. Искаш отпуск, съобразен с плановете на семейството ти - "саботираш производството".
Докато работиш послушно - получаваш редовно жалкото си възнаграждение.
Решиш ли да напуснеш - получаваш етикет "предател" и си тръгваш с минимални две заплати, само това, на което те осигуряват, и ти вменяват чувство на виновност, че избираш свободата.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?