Перфекто фууд сървиз оод /img/frontend/nomap.png"

Перфекто фууд сървиз оод

БЯГАЙТЕ ДАЛЕЧ ОТ ТАЗИ ФИРМА, ДОРИ И НЕ СИ ПОМИСЛЯЙТЕ САМО ЩЕ ВИ ВКАРАТ ВЪТРЕ С ПАРИ. ПЪЛНО Е С КРАДЦИ ТАМ, КРАДАТ ШОФЬОРИ, КРАДАТ МЕНИДЖЪРИ, ВСИЧКО ЖИВО КРАДЕ. ОБЕЩАВАТ ВИ ЗАПЛАТА 1200 ЛВ ЗА РАБОТА 2 НА 2 ПО 12 ЧАСА И ОСИГУРОВКИ НА 1500 ЛВ, А ВСЪЩНОСТ ЗА ЦЯЛ МЕСЕЦ ВИ ДАВАТ 700 ЛВ. И ЧАКАТЕ ДА СИ ГИ ВЗЕМЕТЕ.КОЛКОТО И ДА ВИ ЛЪЖАТ НЯМА ДА ГИ ВЗЕМЕТЕ, ПОТЪВАТ В ДЖОБЕВЕТЕ НА ЕЛЕНА ЛУКАРСКА И ТЕМ ПОДОБНИ МИВКИ.ОБЕЩАНИТЕ ОСИГУРОВКИ СА НА 1500 ЛВ БРУТО,А ВСЪЩНОСТ КАТО ПРОВЕРИТЕ В НОИ СТЕ ОСИГУРЕНИ НА 610 БРУТО. СКЛАДЪТ, В КОЙТО СЕ РАБОТИ Е ПЪЛНА МИЗЕРИЯ, ПО-ЗЛЕ Е ОТ ЦИГАНСКИ КАТУН.

Тази фирма трябва да я затворят.Отвратителен шеф, който не плаща, крещи и се държи отвратително със служителите си.Мизерия страшна.Не прави трудови договори на работниците.

Шефа на тази фирма е отвратителен гадняр,циник,простак не пуска трудови договори,възползва се от хората.Виковете му се чуват из цялото мизерно хале.Пълна мизерия продават най-старите места в цяла София и плъхове има даже м/у храните в склада.Незнам как не са го затвори този лъжец.Само селянката от Своге го слуша и мишкува около него.Това са некоректни хора.Ако искате да робувате на тоя лудия да си изкарва хляба отидете,но аз ви съветвам да не губите време и от вашите пари за транспорт до там щото по-добре си стойте безработни.Докато такива фирми не ги затварят от НАП!!!! Внимавайте!!!

така е, 6-дневна работна седмица, плаща се коректно, но става въпрос за нощни смени - не на всеки му понася

Здравейте! Ще кандидатствам за работата тия дни и се чудя какво е положението. За 6-дневна работна седмица, заплащане от 950 лв и работа от 22:30 до 7:30 заслужава ли си? Така ли са нещата, които се коментират или?

Хахха тази кака отдавна си е намерила работа господинчо, да не си шефа случайно,а? Просто обичам да спамя тук, за да не се лъжат хората да идват във вашата прекрасна фирма,където е бунище, мръсно и задимено. Ама те сами ще видят де, нали така? И явно наистина сте прости щом стоите на подобно място или сте некадърни. Пожелавам успех на всички, набутали се, да дойдат на такова място.Ще им трябва определено.

Явно сме много прости всички в тази фирма, щом работим от няколко години в нея. Тази кака май си търси работа от ноември още и някой и е виновен, че не я взимат никъде.

Тази фирма от ноември месец постоянно търси фактуристи или складови работници. Аз бях на интервю за фактурист и останах потресена от това в какъв мишкарник се работи... Така нареченият шеф седеше в малка комунистическа стаичка пред разпад и по време на интервюто пушеше цигари! Задимено и гнусно помещение, в което той ухилено каза, че ще бъде работното ми място ако ме харесат. Изключително съм щастлива от факта, че не ми се обадиха след това и съм убедена, че тези пари, които е обявил, че ще дава 900-1000 нямат нищо общо с истината. Имаше една служителка по време на интервюто, което се проведе в събота, и тя плахо питаше пушещия чичак дали може да си тръгва вече, понеже си е свършила работата за днес, при което той й казва тццц няма да тръгваш още, ще ти дам още работа, тя му казва, че остават само 10 минути до края на работното й време и той каза и какво от това, има още неща да свършиш... Беше очевидно, че експлоатира хората на макс и затова търси хора за едни и същи позиции от ноември до сега.То си личеше по време на интервюто, беше неприятелски настроен и при въпроси от моя страна отговори едва едва с нежелание. Мисля, че в такава обстановка и с такъв шеф един интелигентен човек не може да оцелее, трябва да си прост, за да се впишеш в тая среда и да комуникираш нормално с този шеф...

Здравейте, работих няколко месеца в тази фирма, но по по някакви си мои причини се наложи да напусна. Фирмата си е добре, плаша се добре и навреме, но се бачка яко. На мен ми беше близо и до вкъщи, та ми беше удобно. Колегите също са ок

Аз съм търговец в тази фирма, и поне за момента, всичко ми е супер. Заплащането е много добро, но си зависи от човека, щото е твърдо плюс %, работното време аз си го определям. От мен се искат резултати, нормално е.