Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ронхил България /img/frontend/nomap.png"

Ронхил България

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


клиент

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

Помислете и проверете преди да пускате CV в тази компания. Необходимо е сериозно проучване, защото нещата изглеждат съмнителни и непочтени. Фирмата е регистрирана на Вирджинските острови, с 4 лева (да, четири лева) капитал и е създадена от хората, които умишлено фалираха Транс Телеком, без да изплатят заплатите и обезщетенията на 140 служители за 3 и повече месеца. Добре, че държавата е реагирала навреме и чрез блокиране на фирмените сметки са били изплатени поне осигуровките. В същото време фирмата е обезкървена чрез сделка за източване на активите, за да не остане нищо в Транс Телеком, което да покрие задълженията към хората. Настоящата "нова" компания се представя като "..водещ телеком на българския пазар...". Тези стари/нови собственици, оставиха клиентите на Транс Телеком на произвола на съдбата, изключиха услугите без предупреждение и не са изплатили и една стотинка обезщетенеие по договорите. Малко цинично звучат подобни заявки за лидерска пазарна позиция....
Направете си справка с коментарите за Транс Телеком във форума и не разчитайте, че ще ви се случи нещо по-различно от това, което се случило на всички тези хора, бивши служители. Защото компанията и собствениците са СЪЩИТЕ!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?