Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Интер СОД ООД /img/frontend/nomap.png"

Интер СОД ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
1
Местоположение
0
Колеги
4
Работна среда
4

Интер СОД ЕООД е една от малкото фирми във Варна която е коректна към служителите си.
Редовно се получават заплати, добро отношение. Там служителите се осигуряват на 8 часа. Изобщо всичко си се плаща.


бивш служител

-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
-5

В продължение на 1 година работих в ИНТЕР СОД и съм крайно унизен и разочарован от този работодател. Работих в тая фирма докато миналата година през август 2010 год СОД ВАРНА купи фирмата?! Тогава 12 човека от сод- патрулите и операторите ни излъгаха че ще ни вземат в СОД ВАРНА в замяна да си подпишем молби за напускане по собствено желание от ИНТЕР СОД. Както се досещате не стана така и от 12 човека взеха само 2 човека в СОД ВАРНА а останалите 10 човека ни оставиха на улицата. Всичко това стана защото СОД ВАРНА е много бедна охранителна фирма и не ни съкрати и да ни прати на борсата по труда и да ни плати по една заплата обещетение. Уж пари нямат за работниците си а ги гледам че нови джипове Дачии си купили за сота с кървавите пари които изкараха на гърба на работниците си. От малкото хора които останаха в ИНТЕР СОД разбрах че заплатите ги направили от 350-370 лв на 290-340 лв това става от момента когато вече СОД ВАРНА и ИНТЕР СОД са с един собственик но с различни имена. Управителя на фирмата ГАНЧО ГАНЧЕВ както и по моето време докато работех в фирмата продължават да осигуряват работниците си на 285 лв, има хора които работят без трудови договори, не пуска хората в отпуска а ги кара да подписват молби за отпуска уж че са в отпуска а продължават да си ходят на работа и им дава едни 200 лв като обещетение, извънредния труд и труда по време на празници ги плаща като обикновена надница, не плащат болнични. ЗА ВСИЧКИ КОИТО ИСКАТ ДА РАБОТЯТ В ТАЯ ФИРМА ЗА ВАС КАНДИДАТИ РАЗБРАХ НЕЩО НОВО КОЕТО СЕ ПРАКТИКУВА ОТ СКОРО В ТАЗИ ФИРМА ЧЕ ВСИЧКИ НОВИ СЛУЖИТЕЛИ БИВАТ ПРИНУЖДАВАНИ ОТ ГОСПОДИН ГАНЧЕВ ДА ПОПЪЛВАТ МОЛБИ ЗА НАПУСКАНЕ БЕЗ ДАТА ПРИ НАЗНАЧАВАНЕ НА РАБОТА. Питам се имат ли място такива фирми да съществуват в 21 век в държава членка на Европейския съюз. Питам се дали такава фирма би съществувала в Германия, Франция или в Великобритания. Такива фирми които потъпкват достойнството и труда на хората съществуват защото всички мълчат и се задоволяваме с това което ни хвърлят за ядене като едни кучета.
НА ВНИМАНИЕ НА МВР, НА ИКОНОМИЧЕСКА ПОЛИЦИЯ, НА НАЦИОНАЛНАТА АГЕНЦИЯ ПО ПРИХОДИТЕ, НА ГЛАВНАТА ИНСПЕКЦИЯ ПО ТРУДА ВРЕМЕ Е ДА НАПРАВИТЕ АКЦИЯ " ОХРАНИТЕЛНИ ФИРМИ" и да проверите всички охранителни фирми в България. 
САМО В ИНТЕР СОД до тук за нарушенията за които трябва да бъдат глобени според КОДЕКСА НА ТРУДА са следните:
- УКРИВАНЕ НА ОСИГУРОВКИ КАТО ОСИГУРЯВАТ РАБОТНИЦИТЕ СИ НА 285 ЛВ А ИМ ПЛАЩАТ 290-340 ЛВ- ГЛОБА 15 000 ЛВ 
- НЕ ПУСКАНЕ НА РАБОТНИЦИТЕ СИ В ОТПУСКА- ГЛОБА 15 000 ЛВ
- НЕ ПЛАЩАНЕ НА БОЛНИЧНИ- ГЛОБА 15 000 ЛВ
-НЕ ПЛАЩАНЕ НА ИЗВЪНРЕДЕН ТРУД И ТРУД ПО ВРЕМЕ НА ПРАЗНИЦИ
- ГЛОБА 15 000 ЛВ
- КАРАНЕ НА НОВОНАЗНАЧЕНИТЕ РАБОТНИЦИ ДА ПОПЪЛВАТ МОЛБИ
ЗА НАПУСКАНЕ БЕЗ ДАТА- ГЛОБА 15 000 ЛВ
- НЕ СЪКРАЩАНЕ НА РАБОТНИЦИ ПРИ УСЛОВИЯТА НА КОДЕКСА НА ТРУДА А ПРИНУЖДАВАНЕТО ИМ ДА ПОПЪЛВАТ МОЛБИ ЗА НАПУСКАНЕ ПО СОБСТВЕНО ЖЕЛАНИЕ С ЦЕЛ ДА ИЗБЕГНЕ ФИРМАТА ПЛАЩАНЕ НА ОБЕЩЕТЕНИЯ ЗА СЪКРАЩЕНИЕ -ГЛОБА 15 000 ЛВ
- РАБОТНИЦИ БЕЗ ТРУДОВИ ДОГОВОРИ - ГЛОБА 15 000 ЛВ

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?