Прокс-2 ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Пловдив,местност Баш Кайнака 19А&markers=Пловдив,местност Баш Кайнака 19А

Прокс-2 ООД

Колеги не се лъжете че ще получите 2200нето пари. Забравете и си го избийте от празните си глави. Аз напускам и ви съветвам въобще да не се занимавате с руската мафия.

Благодаря колега за отговора.С мен се свърза една жена с руски акцент и започна да ме омайва как съм избран едва ли не от господ .Запитах я защо е обявена не реална заплата 2200(нето) и тя започна да нервничи,каза ми че те се изкарвали с работа(от опит знам че това са трикове елементарни)колкото да клъвне шарана и на практика никога няма да ги видиш тези пари.Колега хубаво е че си споделяме за да не попаднем в капана на такива измамни фирми.Дебело подчертавам има нова форма на измама от страна на работодателите,а именно:Обявяване на висока заплата(не реално).Обвързващ договор с неустойки за повече от 4 години(ще им плащате ако напуснете по рано).Аз почнах вече работа(в друга фирма) ,но целта е да помогнем на хората да се пазят от тези фирми,или много да внимават с тях.Съвет с адвокат преди подписа.

Гнилото е ,че ще се отнасят с теб като с ратай.Никаква оценка на потенциал и идей ,селска фирмичка която смачква човека.Листовките са пълна парлама ,от която смисъла е нулев.Ако си кандидатствал долу /за оператор,заварчик/ Ще си на заработка,имаш 3 сменен режим на работа.Глоба за брак .Предизвестие 3 месеца.Обръзващ договор за години.Общо взето ако искаш да търпиш непрофесионално и накадърно отношение към теб . това е мястото.Бягай от там.

Моля за актуално мнение що за фирма е Прокс 2?Има нещо гнило но не мога да го усетя какво е.Драснете някаква информация която ще ми е от полза.Щели да ме преценяват с листовки което почти ме отказа,но все пак.Очаквам мнения.

Абсолютно не адекватно отношение и управление.Просташко отношение както към служители така и към новопостъпващи работници.Никаква оценка на креативност и развитие,както и никакъв шанс за такова.Поставяне на неправилни хора на позиций на които не могат да се справят.Неадекватни управленски действия,да не ползвам по груби думи.С две думи нямам думи,трудно е за описване средата и ако някой види това за което говоря ще се хване за главата и ще си каже това нормално ли е?Може да се кажат още хиляди неща за тази така наречена фирма но ще се огранича до тук.За хората които желаят да работят в нея ще се уверят за какво говоря още на интервюто за постъпване на работа.Моят съвет не се занимавайте и не се забърквайте.Цялата работа е като красивата червена ябълка на дървото когато сте гладени,и тя падне осъзнавате,че е гнила от вътре.

Бягайте от там

клиент

Селска работа, ниско качество, тъпи управленци, липса на самооценка!
Собствениците си мислят, че са селски чорбаджии и се държат като такива.
Ниско ниво на заплащане!
Не препоръчвам, дори-съветвам:бягайте далеч!

клиент

Селска работа, ниско качество, тъпи управленци, липса на самооценка!
Собствениците си мислят, че са селски чорбаджии и се държат като такива.
Ниско ниво на заплащане!
Не препоръчвам, дори-съветвам:бягайте далеч!

Кандидатствах за работа във въпросната фирма за позиция свързана с продажби и работа с клиенти, не се сещам как точно беше формулирана. Та това беше преди празниците. Без каквито и да било встъпителни обяснения за фирмата, работата и т.н., както смятам че е редно, ми се даде един топ листове с всевъзможни тестове.  Решавах ги около 1 час - логически задачи, тест по английски, личностен, както и компютърен психо тест от около 80 въпроса. ААААааа, да не пропусна да спомена и стоманения детайл, който трябваше да пречертая с линийка и моливче. и след всичко това, "интервюиращата" ме дама ми каза:" Ами това е!!!!"
Втрещих се, съответно, и попитах дали все пак няма да получа някаква информация относно работата, все пак. И тя ме попита какво искам да знам, каза на две на три и това беше. "Ще Ви се обадим задължително първата работна седмица след Нова година". Сами виждате какъв ден сме! Още чакам!
Това мога да кажа за тази фирма, успех на кандидатстващите!