"НИК-МАРКЕТ " ЕООД /img/frontend/nomap.png"

"НИК-МАРКЕТ " ЕООД

Коректен работодател, който се съобразява с ангажиментите на служителите си!

Фирмата предлага отлична работна атмосфера. Колеги спомагат за приспособяване към работното ежедневие. Управителят е коректен, удоволствие е да се работи с него. Работата е натоварваща, но всеки с мотивация може да се справи без проблем. Заплащането е отлично.

Собственикът на Ник-Маркет е изключително коректен, точен, добър човек , който се интересува и съобразява със персонала си , тъй като съм студентка никога не е имало проблем за смените и почивните дни преди и по време на изпити. Това ще е второто ми лято през , което ще работя . Това до сега е единствената фирма в която отивам на работа с настроение и в края на смяната съм със същото. Колегите с които работих и предстои да работя са много точни и хубави хора , работата е колективна , оргганизирана . В силните месеци работата е повече , но за това има и бонуси. За мен работата е много добра по отношение на заплащане , отношение и работа. Работи се с млади хора и се общува с клиенти . Когато колектива роботи и изпълнява възложеното , тога работата е като песен .

Работил съм във фирмата дълъг период от време. Фирмата е много добра, шефът е уважителен, държи се със служителите си много добре, става техен приятел, когато трябва, а също е и техен ръководител.Има чувство за хумор, не е някой сухар, организират се банкети, сплотява колектива.

Работила съм четири години във фирмата, докато съм била студентка.Съобразяват се изцяло с изпитната сесия, държавни изпити и ангажименти свързани с университета.Доволна съм от работата, заплащането и хората, с който съм работила.

Здравейте! Фирма Ник-маркет е чудесна. Собственикът г-н Николай Николов е изключително сериозен и коректен работодател. Заплатите се изплащат навреме, за старателните има бонуси. Осигуряват се условия за развитие. Ценят се сериозните и отговорни служители, психоклиматът е много добър. Препоръчвам.

клиент

клиент

Здравейте! Изказвам мнението си за фирма Ник-маркет с удоволствие! Синът ми работи 5 години за фирмата. Работодателят г - н Николай Николов е изключително интелигентен и точен ръководител, отнася се с уважение и грижа към служителите си. Стимулира сериозните и отговорните служители, осигурява условия за развитие и цени амбициозните млади хора. Работодателят е подбрал интелигентни млади хора, грижи се за психоклимата в колектива и не допуска интриги. Макар че синът ми вече не работи за фирмата, продължава да се радва на уважението на г-н Николов и чаровната му съпруга. В тяхно лице и в лицето на колегите си той спечели истински приятели.