Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Сиймар Сервисес ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,Район р-н Владислав Варненчик, бул. Атанас Москов", 20, ет. 2"&markers=Варна,Район р-н Владислав Варненчик, бул. Атанас Москов", 20, ет. 2"

Сиймар Сервисес ЕООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


шубе го/я е и не казва!

-24 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

До кога ще бъдем третирани като роби?Като работник в тази фирма си длъжен да си на разположение 24 часа в денонощието!Тук не се спазват нито закони,нито договори!Като шофьор в тази фирма си длъжен да караш по 18 часа на денонощие,ако те оставиат до поспиш 4-5 часа и отново си на педалите!Нищо,че в договора ти изрично е записано-9часов работен ден с 45минутна почивка след 4,5 ч шофиране и дневна почивка 9-11ч съгласно Закона за автомобилните превози!!!Не караш ли нон стоп както искат те си освободен от работа!Да не говорим че шофьорите не са получавали допалнителното заплащане за километрите от мес Май!Всички имат да получават по 1000-1500лв!Пропуснах да спомена,че камионите им са в окаяно састояние!При проверка на ДАИ глобите са за сметка на шофьора!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?