Равик Д ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Равик Д ЕООД

1 точка от 1 мнение

Работих в посочената фирма няколко месеца през,които се чудех дали ще си получа заплатата навреме и цялата.Фирма с провинциален манталитет и с обещания на водеща в бранша.Дават се обещания и после ненадейно се забравят в зависимост от изгодата.В производствот не са получавали заплати близа три месеца.Неадекватно и граничещо с абуърд управление от страна на управителката в зависимост от настроението.Няма технолог,който да се задържи на работа,няма търговски,които да не е бил подведен и излъган.Като препоръка бих Ви казал,ако няма работа никаква пробвайте се за малко пари и на договор за 4 часа,а работа за 8.Никой не знае,какво се прави и как,освен счетоводителя,но не се знае и той докога.Няма търговски отдел,има само двама офис служители,можете да ги видите в офиса им в София.Фирмата е във финансов фалит,няма пари за нищо,огромни задължения към доставчици.Има и по добри фирми разбира се.