Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Атом Солюшънс ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Атом Солюшънс ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 18 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-10 от общо 18


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

За всички които искат да кандидатстват там да си знаете, че DevRealm и Weiner games са реално Atom Solutions


бивш служител

-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
2
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
1
Потенциал
-4
Местоположение
5
Колеги
2
Работна среда
1

Атом е г/д нормална фирма. Шефа е голям пич ! Колегите половината са тъпаци с изключение на 1/2-ма.
Заплатите са много зле, просто фирмата не дава конкурентни заплати с другите фирма а работа при тях има. Дори и некакърно направени проекти. Там е важна бройката и тва е. Когато работех там се опитах да говоря с началството и да ъпдейтнем нещата да се работи качествено дори не толкова бързо . Отказаха ми естествено за кво да гонят качество като е важно количеството. Обстановката е зле, много маймуни на клона а клона е къс и малък.
С една дума , тази фирма по-скоро е за джуниъри щот не дават кинти пък има разнобразни проекти. Ако си на 40/50 години и те мързи да гледаш тва е фирмата. Проблема на фирмата според мене е , че не искат да вземат примерно 4/5 принципъл ДЕВА и те да копат и да правят нещата бързо и качествено. По мое време имаше 1 уж синиър с голямо самочуствие ,завалията се бореше 2 дена с едни миграции на Ларавел много жал ми стана :D Имаше и един дизайнер той пък го мързи да гледа не знам дали още е там. Интервюто също е на много нискво ниво , хахо хихи айде от понеделник си при нас, не е окей много това :)

С една дума , ако искате развитие / пари / знания НЕ ходете там ( лично мое мнение, пак казвам)


бивш служител

33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
3
Натоварване
2
Потенциал
4
Местоположение
2
Колеги
5
Работна среда
4

Работих във фирмата от няколко месеца. Нищо лошо не мога да кажа. Нивото на зп е добро, колегите са пичове, ръководството е максимално внимателно към служителите. Бих искал да благодаря на фирмата за всичко хубаво, което видях там.


бивш служител

-21 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
1
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
1

Бягайте далече, абсолютно FRAUD...
Нито едно от условията по наемане не беше спазено, за две седмици не получих нищо, раздвам се че успях да се спася...

Помолете на интервюто за работа, да ви дадат лист (хартия) и химикал, веднага след което ще разберете, че не могат да си позволят дори това - то просто няма. Да, точно така, не могат да си позволят дори един лист хартия във фирмата.

Ако все пак направите грешката, която аз направих, да се съгласите да работите за тях - бъдете сигурни, че много скоро ще ви изкарат некадърник може би за да ви принизят и да се съгласите да работите за тях, като повечето колеги там, за жълти стотинки...

Некомпетентен състав... представете си щом като Team Leader, който винаги е много зает, защото е пълен хаус и изобщо не може нито един служител да си планира времето, използва в проектите си google, copy/paste и всичко после с бъгове и грешки... е то и аз да съм така и на мен няма да ми стига времето. А иначе ще ви уверява, че вашия труд за две седмици го правил за два часа (по думите му).

Също запасете се с цигари - ще са ви нужни, най-вече за колегите - никой няма пари там дори и за тях. Ще са ви нужни и разбира се достатъчно пари за да се самоиздържате, защото нищо няма да получите, както лично аз... въпреки назначаването ми на позиция Web/PHP Developer на заплата 3,5к. Не можах да се самоиздържам повече от двете седмици там, пътувах всеки ден от Пловдив, а и все пак не съм прохождащ PHP Developer завършил средно образование "Топлотехника" без нито един работен ден като програмист... Повечето служители са от този вид, нищо лично нямам към тях... но за всяка специалност си има място.

Поисках аванс, но не ми беше даден, въпреки че ми се обещаваше дори помощ за преместване и фирмен заем при наемането ми (както и "Пари има колкото искаш!")... Въобще смешна работа... Не се лъжете да започвате там, ще се опитат да ви принизят и като професионалист, и като заплащане... Не се поддавайте. Има вече достатъчно фирми заплащащи труда ни за 4к и нагоре, дори вече и в Пловдив... Не си губете времето и нервите - със сигурност ще ви "оплюят" и "принизят" директно в очите, бъдете сигурни, че ще го направят. Горките хорица работещи там, ежедневно принудени да търпят всичко това - здрава "робска психика" е нужна...

Между другото не срещнах професионалист там... А и кой ще бъде на такова място... Всички са с други професии и отишли там за преквалификация... :) Ако сте професионалист... загиваш. За това не се връзвайте и не вярвайте на нито едно от условията за наемане - нито едно от тях няма да бъде изпълнено.

Надявам се да съм бил полезен за всеки търсещ истината.
А между другото, след като не ми беше платено нито лев, нищо че вече похарчих повече от 1200 лева за двете си седмици там, за да ходя на работа, ми съобщиха, че съм бил нает за изпълнение на проект... Поредната лъжа... Интересно... проекта, по който работех беше забавен вече с два месеца, и ако отнемеше два месеца завършването му... колко щеше да ми струва реално на мен изработката му. Абсолютна "набутация" беше за мен.

Със сигурност ще се опитат отново да публикуват собствени (също неистинни) добри мнения за себе си тук, но заставам зад името и думите си... Всичко изречено и обещано от фирмата си остана само на думи... Успех на всички!

P.S. Професионалистите винаги ще намерят правилното място. Те не се нуждаят от мнението на околните за да творят.


41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Ще се постарая да бъда кратък в мението си за фирмата!
Работя тук от 1на година и 3 месеца. Значи:

1. Ако смятате да лешперите и да идвате на работа с нагласата само да изкарате работния ден "ей така", без да полагате усилия, отговорност и старание по зададен към Вас проект по-добре си намерете друга мижава фирмичка където ще ви мине номера !
2. CO-founder на фирмата е инетелегентен човек, който се отнася с високо разбиаране, толерантност и уважение към всеки от екипа, който работи за него! Ако имате някакъв проблем, или искате просто да споделите или да предложите нещо, ще Ви излуша и ще се раберете възможно по най-добрия начин! Усилията в рабоата Ви, самоинициатива, желанието Ви за по качествено свършена работа няма да останат незабелязани от него. Като естесвено ще направи, така че да останете и Вие доволен от цялата работа. Лоша дума за него не мога да кажа.
3. Работната обстановка е супер! Ако си вършете работата, както си трябва, никой няама да Ви следи колко време отделяте за пушене, тенис игри, колко време сте до магазина или пък просто си седнете на коженото диванче за да си съберете мислите или да Ви почине мозъка :)
4. Колегите. Всички хора са много яки, забавни и най-хубавто разбрани.
5. Недостатъци! Всяка фирма си има такива. Но поне тук не срещам такива които да са фрапантни или да ме накарат да се чустшам гадно.
6. Заплатата ВИНАГИ Е НАВРЕМЕ!!! Взема се под вниамние дори когато има празници да се дава по рано за да могат хората да си имат кинти и да са доволни.

Дано съм бил полезен за хората, които четат това :) Толкова от мен.


бивш служител

25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
3
Привилегии
3
Фирмена сигурност
3
Натоварване
4
Потенциал
2
Местоположение
4
Колеги
1
Работна среда
4

Отдавна се каних да пиша.
Гледам коментарите в този сайт преди да реша дали да се обвържа с дадена фирма и знам, че коментарите тук ще имат стойност не само за мен.

Константин е лоялен, приятелски настроен и отговорен човек.
Лоша дума за него не мога да кажа.
Работи, иска да изкара пари. И иска да ги изкара тия пари за себе си, не за теб.

Ако имаш нужда от пари на заем - дава ти "фирмен" такъв. Не много работодатели биха ти направили такава услуга!
Ако имаш нужда от няколко дни отпуска и си разбрал в последния момент - освен ако няма супер важен и настоящ проект винаги ще те пусне.
Буквално във фирмата шефа ти е и приятел, който просто иска да си свършиш работата.

Ако си джуниър ще ти даде шанс да се докажеш и да добиеш опит.

Заплащането като цяло е средно ниво.

Ако си марда, мързелив и "програмист", който казва, че ти трябва "xampp програмата" за да тестваш задачата - ами такива неклалифицирани кретени като теб бол!
Човека търси да си наеме програмисти, не wannabe програмисти.

Успех на всички. Не забравяйте, че работата и ученето му е майката. Всеки ден излизат нови технологии. Един Синиър програмист от преди 5 години в днешна дата ще бъде джуниър с такива знания.
Технологиите се менят и ние трябва да сме в крак с тях!
Докато работих в Атом нямаха екип, който да е на много високо техническо ниво.
Ако не са се променили нещата ще зависи от вас да си подобрявате уменията и внасяте нови технологии в техническия пакет на фирмата.


кандидат за работа

-40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
0
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Значи кандидатствах и аз по обявата за PHP
ображда ми се по имейл Константин Динев
Разпитва те кво си работил , след което ти дава задача
моята беше да направя система за качване на файл upload с някаква формат примерно в реално работеща среда

До някъде направих задачата , но човека така ио не разбра , че няма как да работи в реална среда, тъй като не е качена на хостинг и той вероятно не си е губил времето да я тества с xampp програмата


По отношение на заплатата и на мен ми каза нещо от 2000 ,, което доста ме осъмни , за това много много не се занимавах със задачата да си губя времето да му я решавам и си разкрихме картите набързо

Както правят повечето работодатели при интервю отначало се говори едно , но когато се стигне до същинската част на нещата подписване на Трудов договор , променят стратегията и най-вероятно казват ами не си се справил или в момента намерихме човек

Хич не си губете времето да им решавате тъпи задачи това не е гаранция, че ще ви подпишат договор.

Аз много добре знам че за такава позиция такава заплата 2000 за уеб дизайн само да се чешиш никой не дава

Има и такива работодатели , които си търсят хора само за тестване да им решават задачките днес една на теб утре една на друг но всъщност реално не търсят човек

сами си правете извод като си пускате CV та


бивш служител

33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
3
Привилегии
0
Фирмена сигурност
3
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
4

Фирмата си има своите кусури, но и своите предимства. Има интересни проекти, не ти се налага да отработваш, ако си излязал до зъболекър например. Има разбирателство от шефовете в това отношение. Колегите са чудесни. 
Защо е подходящо за неопитни хора!? Защото работата за програмисти е много, заплащането е добро, но не е като във по-големите фирми все пак. Осигуряват те на минимална заплата. Няма премии за допълнителна работа, както и такива при добре свършена работа по проект.
Препоръчвам "Атом Солюшънс" , на млади хора, които имат нужда да натрупат опит в работна среда.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Гледам фирмата е пуснала обява за заплата 2500-5000 лева та ми е интересно дали e вярно, че като гледам тука какво пише леко ме съмнява да е така.


бивш служител

12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
0
Привилегии
2
Фирмена сигурност
0
Натоварване
1
Потенциал
5
Местоположение
-1
Колеги
3
Работна среда
1

Видях на скоро темата в сайта и реших да споделя и моя опит.
Напуснах АТОМ преди около 2г., след 7г. стаж.
Фирмата е подходяща за студенти и амбицирани младежи, които искат да се развиват в ИТ средата (дизайн, програмиране и евентуален мениджмънт). Всеки би трябвало сам да може да прецени, дали фирмата е подходяща за него след интервю..
 
Гъвкавия начин на работа и опита, който натрупах през тези 7г. беше достатъчен да се наложа в ИТ сферата и към днешна дата да работя с най-големите имена в България.Пожелавам успех на АТОМ и искрено благодаря за предоставените възможности, благодарение на които активно се занимавам с разработката на най-успелите проекти в БГ към днешна дата!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?