Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ТУР ЕКСПЕРТ ООД /img/frontend/nomap.png"

ТУР ЕКСПЕРТ ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


кандидат за работа

-12 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
4
Потенциал
-2
Местоположение
0
Колеги
4
Работна среда
-2

Нека всички, които кандидатстват или им престои да започнат работа в одиторската кантора на г-жа П Жекова имат впредвид, че ще бъдат хокани в лицето и оплювани зад гърба. Практиката на дамата е да взема млади хора, за да се възползва от програмите на БТ. За нея всички са мързеливи и бавни, а трябва да "не спираш да работиш" за никави пари!


бивш служител

-6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-3
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
0
Натоварване
4
Потенциал
1
Местоположение
5
Колеги
0
Работна среда
-5

Изключително подтискаща обстановка за работа. Не коректно отношение не само към служителите, но и към клиентите си. Г-жа Пенка Жекова - експерт счетоводител, одитор и управител на фирма Тур експерт ООД е най-алчния човек, който някога съм срещала. Експоатазия на труд, работа през почивните дни, без нито лев възнаграждение за това. Използва труда на служителите си (счетоводители) за всевъзможни лични прищевки (посещения на личния и лекар, параруване за лични нужди, чистене на бунгала - друг неин бизнес). Изклучително ниска култура от нейна страна и неадекватно заплащане. Изпада в нервни кризи, което допълнително затруднява работата. Не препоръчвам!!!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?