Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Стоян Даскалов /img/frontend/nomap.png"

Стоян Даскалов

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 6 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-6 от общо 6


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте момчета,прочетах написаното за този господин Даскалов и разбрах че става въпрос за човека при който работих преди години.беше 2011 когато отидох при него вув Карлсруе да работим 3 човека и нас ни излъга по сищия начин ,аз знаех че ни лъже но не можах да убедя приятелите ми че е тъка исках и полиция да викаме ,но те не ми дадаха.Същата схема бачкаш като лъд направихме 1000 квадрата гипс картон и знаете ли колко получихме 7 човека по 400 евро а тавана струваше по негови думи 11000 евро но уж немеца не плаща бави се и като нямаш пари и си тръгваш.аз сум си казал че един ден този господин ще го намеря и ще се оправя с него,много хора са му кусали попарата и той продължава да си мами хората.ако иска някой да ми судейства ,ще ходим до нова телевизия и господари на ефира да го наредим ,а властите в БГ и Германия да го осидят този лъжец и мошеник.ако някой иска да се свърже с мен това ми е номера. 00359897961919 Марио


бивш служител

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
5

Уважаеми колеги, Скъпи сънародниц. Пиша следващите няколко реда за да израся своето мнени за бифшият ми работодател Стоян Даскалов, който по нищо не личи да си е взел поука от това защо му бягат всички майстори, който са ходили при него. Е как няма да бягат като в помещението в което се спи (подземие на общежитие) има хлебарки колкото плъхове, но него какаво го топли тъй като той спи на 3 етаж. В същото това подземие има голяма трапезария за която той се тупа по гърдите и нарича кухненско помещение. За цялото това удоволствие обаче всеки един е длъжен да плаща по 8,5 евро на вечер.Набиране на работници: Обявите на този госпидин се въртят редовно в сайта Alo.bg. За тях се Грижи както той так и Госпожа Чаушева койято взима комисиона, спед превода на която ви свързва по скайп с господин Даскалов. По думи на госпожата трябва да имате пари да стигнете до мястото на квартирата "Карлсруе" който е със собствен санитарен възел спи се максимум по 4 човека в стая, и е с хотелски условия, "от горе написаното си правете сметка за условията". Също трябва да имате и пари за 10тина дни докато започнат да текат купища пари.  Ако случаино нямате документи, господин Даскалов любезно се грижи за това да ви бъдат извадени за да може да сте легални. По тези действия в първия момен си каваме тоз пич е много точен, докато не дойде момента за ГОЛЯМОТО ПЛАЩАНЕ.ГОЛЯМОТО ПЛАЩАНЕ: Господина се грижи да ви усигори пари за гориво и ядене, все пак Трябва да стигнете до Обекта и да не сте анемични и да върви работата. На въпроса кога ще оправяме сметките, той отговаря "Тези дни ще има голям превод и всичко ще бъде наред"  ... РЕХТНУГ (Фактура) дори и да му пуснете тя не е валидна освен ако не притежавате щойер номер, за които се изисква куп докуметация, коиято тои пропуска може би да ви каже за нея че трябва да популните и пуснете до финансовите органи. Дори обаче да го направите до идването на номера отнема около 1 месец ако органите на финанса не са чак толкова заети. За това време или вече сте натрупали големи пари за взимамане или неви издържат нервите. Внимавайте и с договора който подписвате с него 140% е в полза на господин Даскалов. Ако ви хрумне да си тръгнете или да бойкотирате работа заради пари по клауза от договора той може даже да ви съди за обещетение, за това че му спъвате обекта и ще претърпи загуби заради вас. Освен ако несте си свършили работа.
Лично на мен дължи 1400 евро за период от 2 седмициАко все пак неми вярвате и искате да проверите лично, условията за живот, и да изкарате купища пари господин Даскалов отговаря на следните номера:Стоян Даскалов: Германски: 017684632636                         Български: 0893820291                         skype:delfinГ-жа Чаушева      Български: 0895841952


бивш служител

-40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
-5

Това, което се случва със служителите на г-н Даскалов е сюжет за роман на ужасите.Отношението на този плазмодий към сънародниците му далеч зад граница е един от моментите в които с ръка на сърцето ме кара да си призная ,че се срамувам да се нарека българин. Сериозна работа от наша страна, лъжи и тормоз от негова, това е ежедневието и съдбата на всеки един обвързал се с него. Приятели от близо и далеч, стойте настрана от тази твар и не се подлъгвайте от лъжите му. Работих с него от април до септември, но се срамувам да ви кажа какво съм заработил. Отношението на всички немци към нас е страхотно, разбираме се без проблем и работата върви перфектно докато се стигне до ,, фактора Даскалов,, - там всичко приключва с увъртания, лъжи ,свенливи мигания и погледи забити в земята, просто агентурната система и начини на работа няма как да се изкоренят от същността на боклука. Дано съм ви бил полезен бъдете здрави и успех!


бивш служител

-28 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
-3

Незнам дали заради  годините  предполагащи олегналост и коректност но и аз станах жертва на въпросният господин Даскалов .Той е един наистина перфектно шлифован ,,диамант ,, в измамата на работници.обещанията му за редовно плащане са така изкренни че може би тои самия вярва в тях .Но истината е че тои всъшност цели финансово омалумощаване на работника с цел по лесна манипулация и ограничаване на възможностите за измъкване от подлата му измамническа схема.За съжаление късно научих за практиката му да дава толкожа пари колкото да преживее чожек някак. Некомпетентността на Даскалов в оБласта на строителството може би трябваше да ми подскаже че има нещо съмнително в предложението му за работа но за съжаление тя не се забелязва в телефонен разговор.Написах тези редове с надеждата да намаля жертвите на Даскалов колкото е възможно.
 


бивш служител

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

 
Три имена Стоян Желязков Даскалов
Дата на раждане 10.01.1950 г.
Място на раждане с. Скалица, обл. Ямбол
Вербувал го служител майор Коста Кръстев Маринов на
23.09.1986 г., регистриран на
03.10.1986 г.
Ръководил го служител майор Коста Кръстев Маринов; о. р.
П. Ангелов; о. р. Н. Овчаров
Структури, в които е осъществявано
сътрудничеството
ОУ на МВР-Бургас-ДС-II-III
Качеството, в което е осъществявано
сътрудничеството-секретен
сътрудник
агент Псевдоними Диню
И в момента господин Даскалов използва методите на които са го обучавали службите.Подмамва заедно със съпругата си наивни хорица,пуска ги да работят напред,подхвърляй ки им аванси,но в края на обекта пребира всичко и обвинява немските фирми в некоректност.Построил си е хотел ОРИОН в СОЗОПОЛ с парите на работниците които използва.Работи в Германия град КАРСРУЕ телефона които използва за обяви е 0899845704 скайп делфин 234.Колеги, бягайте от този използвач ,даде ни  по 612евро за 3,5 месеца убийствен труд,без осигуровки,и мизерни условия на живот съвместно с хлебарки.Време е органите в България и Германия да пресекат престъпната дейност на агент Даскалов и съпругата му, да разледват незаконното му натрупване на капитали,да му конфискуват хотела и да го пратят да поработи в затвора.


бивш служител

-14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
2
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-4
Местоположение
2
Колеги
1
Работна среда
-3

Работих за Даскалов,почти 6м.В Щутгард,Карлсруе и др. като монтажник,сухо стр.Законовиа срок в Германиа за изплащане на фактурите е 18 раб. дни,а ние с колегите чакаме с месеци,подхварлиа ни някакви пари само за бензин и храна,при условие че.имаме да получаваме хилиади евро.Някой от обектите бяха на пове4е от 150км. а бензина си го плащахме от джоба.Прибрахме се за Коледа с 500е.,с уговорката че ще ни првеведе останалите по сметка.Сега е края на януари и няма нищо.Крие се,и лъже непрекаснато,уж немските ф-ми били некоректни.Няма немска ф-ма която да бави плащането 3м.Вийдам че,сега пак е пуснал обяви,колеги бягаите докато е време!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?