Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Аво Бел /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 6 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-6 от общо 6


клиент

19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Започнах да се обучавам в Аво още като ученик през далечната 2002 година и завърших 2007-ма. Много си зависи при кой преподавател ще попаднеш. Радвам се, че се записах в Аво-3 (тогава така се казваше). Най-добрите ми преподавателки там бяха първите две - Анна Арнаудова-Отузбирова и Теодора Иванчева. И двете понастоящем работят в университети. Благодяря ви и на двете, благодарение на вас работих и учих в чужбина! Благодарение на вас аз дори прескочих едно ниво и взех FCE и CAE. Шапка свалям на такива добри преподаватели, защото правите ученето приятно. Не съм доволен от последващите ми преподаватели - Мария Пинейро, Панчева, Стийв и т.н., така че не само школата, но самият преподавател е важен! Много по-добре е Аво от Фарос.


клиент

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
1
Потенциал
-4
Местоположение
2
Колеги
-3
Работна среда
-5

След редица разговори с курсови координатори и споделяне на проблема с “объркването” на програмата на децата ми нарочно, за да се напълнят групи както е най-изгодно за училището, ме изгубиха като клиент. Нещо, с което се боря почти всяка от последните 7 години. Тази година беше поредното слагане на децата ми там където не искам да бъдат сложени нито като час нито като учител. Взех твърдото решение, че моите деца няма да посещават училището Аво никога. Ще се възползвам от всяка една възможност да споделя моя опит с приятелки и колеги относно грубите учители говорещи на български на ниските нива, начина по който се държат с децата.
Разбира се имали сме и чудесни семестри с чужденци, а също и с българи с прекрасно отношение и ценз, но това което съм научила от тези добри учители, с които съм имала по-близка връзка през годините е че доста често отношението на управата към към голям част от кадрите е под всякаква критика и те за съжаление един по един си тръгват. Благодарности за предимно посредствените 7 години и няколкото прекрасни семестъра, които бяха чист късмет. Сбогом Аво!


настоящ служител

-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-2
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
2
Работна среда
-3

Откъдето и каквото да погледнеш в тази фирма е под всякаква критика. Пиша това от позицията на дългогодишен опит.
Управителите тотално загубиха уважението на служителите си, в офисите цари страх и постоянно напрежение да не бъдеш наруган за нещо.
Много свестни колеги вече ги няма по една или друга причина - или ги гонят внезапно и без обяснение, или по-оправните сами се махат.
Останали са предимно по-възрастни и с не толкова много умения хора, които им е трудно да се махнат, иначе биха го направили веднага.
Работата за всички е основно секретарска, никой няма права, има само задължения.
Освен това заплащането е ниско, заплатите не мърдат с години, от време на време се дава по някой мижав бонус.
Така наречениете академични директори са просто клюкарите на офиса, които само докладват информация на ръководството, най-често абсолютно на махленско ниво с цел да затвърдят позициите си и да оплюят служителите на по-ниските нива.
АВО става все по-неприятно място за работа и скоро и старата слава няма да работи в негова полза. Всичко отива към дъното - и самите услуги като качество, и мениджмънта, и отношението на колегите.
Не си губете времето. Ще попаднете на място, на което няма сигурност и няма уважение. И пари няма.


клиент

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Служителите във тази фирма изобщо не знаят за каво са там ! В продължение на 3 седмици не могат да издадът елементарна фактура , която обвщаваха да напрявят неколкократно преди разбира се да си платя курсовете. След това изведнъж започнааха да си прехвърлят отговорноста от един на друг и ефект никакъв.
Ръководните им кадри са крайно некомпетентни и арогантни! Освен че не са запознати, с това което трябва да правят нямат и елементарна култура за това какво трябва де е отнушението към клиента.
Учила съм педи години при тях и БЯХА на много високо ниво. Сега училището е празно и с поведението на персонала скоро и ще го закрият.
За най-голямо мое съжаление ще трябжа да си изкарам там курса защото вече е платен но ако преди го препоръчвах на приятели и познати от тук нататък не мога и няма да кажа нищо хубаво за тях.
За пореден път ставам свидетел на това как ПРОСТИ българи и български работодатели съсипват нещо което е започнало с великолепна идея и е работило добре.


бивш служител

-8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
0

Който желае да работи в  AVO HELL може да заповяда.Ако имате железни нерви,неизчерпаемо търпение и сте готов да бъдете унижаван може да заповядате в АВО БЕЛ.
Пълна дезорганизация,абсолютно усложнени и неясни процедури ,които се усложняват с всеки изминал ден.Всеки се занимава с всичко и няма точно установени задължения.Шефката е абсоюлютно не наясно със себе си жена в критическата ,която не знае какво иска .
Ако се опитвате да разберете какво се иска от вас няма да успеете и не се хабете.Много читави хора се пробваха и не успяха те вече не работят там.Мениджърите кампания се сменят като топъл хляб на има няма на няколко месеца.
Управителката няма никакви мениджърски и организационни умения и изобщо не е наясно как се ръководи персонал.Ще убие във вас всяка искрица желание и инициатива.Доказателство за това е че за 20 години фирмата има само два мижави клона с 10 стаи които напоследък са пълни единствено с обучаващи се по АЗ МОГА
Няма никакво уважение към служителите дори и към тези които работя там от 15 години.Гледката на разплакани служители след интимен разговор с невероятната шефка е често срещано явление във фирмата.
Ако реши че не сте и нужен повече дори няма да получите едномесечно предупреждение просто ще дойдете една сутрин и ще разберете че сте безработен.Ще бъдете уведомен че сте некадърен ще ви бъде казано че веднага може да си тръгнете .
Ако сте работили в читави фирми с ясно установени правила,коректно отношение и професионално ориентиран шеф който знае какво иска и как да го постигне без да ви унижава то АВО БЕЛ НЕ Е вашето място.
 
 


бивш служител

-1 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
2
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-3
Потенциал
-3
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
-3

Пълна липса на координация между отделите. хаотични и постоянно променящи се изисквания към персонала. Не се позволява никакво собствено мислене или инициатива. Фирмата е подходяща за работа за студенти и хора без идеи за професионално развитие. Работата е основно секретарска.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?