Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Атенти България /img/frontend/nomap.png"

Атенти България

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


настоящ служител

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-1
Уважение
-5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-2
Потенциал
-5
Местоположение
-2
Колеги
2
Работна среда
-5

Компанията беше страхотно място за работа... преди известно време. Основното което се е променило, е новия шеф, когото на галено наричяме "Атлас". Според начина се на мислене той крепи на реманете си всичко и всички, а работниците се самомравки които пречат величието му да се види в пълен размер. Разбирате че неща като изслушване на чуждо мение (не говорим за приемане), работа в екип, елементарно уважение са напълно непонятни.
Ако ви звучи като дребново заяждане имайте предвид че за последната половин година напусналите са горе долу колкото оставащите, повечето от оставащите се оглеждат за нова работа, а новите се чудят къде са попаднали. 
Ако все пак решите да работите за Атенти имам 2 съвета:
-Обърнете голямо внимание на начина на водене на интервютата- разбирам че дава добра представа за отношенията по-нататък
-договорете заплата на която сте готови да работите с години (или до напускане).


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Какво да ви кажа колеги, съжалявам че си загубих времето да ходя на интервю в тази фирма. Първо ми се обади един някакъв като никакъв от друга фиорма и ме викна на съвсем друго място за събеседване и за съвсем друга неопределена ранота. После имаше звънни ми еди кога си....или аз ще ти звънна....ама ти ме търси  пак щото си гладен....както и да е  после съвсем некоординирано ми звънна друг някакъв си като никакъв и този беше от истинската фирма Атенти  и ме покани на събеседване  в офиса на фирмата. Срещата беше изключително наптргната, тягосна и неприятна. Питат те въпрос и после преди да те изслушат сменят темата и ти задават други контра въпроси, с които водещият интервюто се опитва да покаже колко е велик, а кандидата видиш ли е никой. Съвсем за малко  зърнах "бъдещите" си колеги и то по случайност, защото бяха надеждно скрити. Оказа се, че са млади момчета  и макар и специалисти в областта си това едва ли не им е първата или най - много втората фирма(съдейки по възрастта). В крайна сметка  уж търсиха човек оркестър, който да работи сам и да пише софтуер по голям проект, а само след седмица се оказа, че са обявили места за начинаещи.....смях в залата. Аз си мисля, че в кракна сметка си търсят мравки рабочтнички - марионетки, ако може по - квалифицирани, но с недостатъчно житейски опит, за да преценят дали условията на труд са нормални, т.е. не си търсят утвърдени специалисти, на които да знаят за какво им плащат. Размера на заплатата и това че я плащат редовно не прави работата хубава. А това, че в момента, в който даден специалист стане излишен, защото даден проект е прекратен, вместо да се пренасочи към друг, политиката е да се "оттървем" от ненужния багаж на момента....пазара на труда утре ще ни прати свежи сили за следващия проект. Общо взето стойте далеч, нищо че са най - най - на документи и репутации ако ще да са 3Д или 4Д голяма работа, може да са най - най, но не и  в България.


настоящ служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-3

Обстановката във Фирмата е изключително напрегната. Издват се постоянно нелогични заповеди. Работното време от плаващо беше променено на фиксирано и се правят присмени забележки дори при минута закъснение. При положение че фирмата е изключително доволна от теб можеш да получиш увеличение на заплатата но не и повече от 5%, иначе направо забрави. При годишна атестация се коментират какви ли не маловажни фактори които изобщо нямат отношение с работата само и само заплатата да не бъде вдигната. Всеки един момент могат да те освободят дори и без предопреждение или каквито и да са забележки!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?