Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Хилс БГ Мениджмънт ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Хилс БГ Мениджмънт ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-3
Работна среда
-4

Не се хващайте там на работа,освен ако искате да работите без пари.Дават само аванс,и голи обещания.Управителката за ресторанта е пияна вечно,адекватни реакции от страна на собствениците няма.Въобще пълна трагедия и голи обещания.От януари още имат да ни дават заплати.Това е с две думи.


бивш служител

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
5

Вече два летни сезона подред работя с въпросните работодатели. Разбира се част от ръководството се смени, но никога не съм имала проблеми със заплащането или с нещо, което е било обещано.
Винаги е имало загриженост за състоянието на служителите от страна на шефовете; добро, но справедливо отношение. Признайте, че не може да очаквате да откриете съндъчто със злато без да сте готови да покопаете за него. Получих ценни съвети и насоки от моя пряк ръководител, за което само мога да кажа че е било един голям бонус към иначе страхотното заплащане и отлични условия.
С две ръце съм за тях, това е най-добрата фирма, за която съм работила!


бивш служител

7 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-3
Привилегии
1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
3
Работна среда
4

Здравейте на всички , който през 2011 са решили да се приобщят към съответната фирма. Въпреки че, името на фирмата е съвсем ново и непознато за повечето от вас, аз искам да споделя , че това не е така. Тези същите който я управляват сега , преди се славеха с друго име, а именно Найт интернешънъл ООД. В момента управител на новата фирма е отново същия господин Емануил Райчев. Местата за работа , за които ще се борят тази година кандидатите са същите както преди. Както бях споменала преди обещанията за заплащане са що годе добри - но по добре щеше да бъде и ако се заплащат наистина :), затова съм поставила просто някаква оценка като слаб 2 :), Уважението към всеки е различно и не мога да коментирам, не съм останала разочоравана , но не съм и обратното :),  привилегиите който евентуално може да ползвате там след устна уговорка са храна , вода и обещания за плащане на пътни. Ангажираността ви с съответната работа , която ще изпълнявате е доста голяма , като се има предвид че съм работила по 16 часа на ден през 2 или 3 дни, през останалото време съответно по 12 или 8 часа, като това не включва времето за път, което от бургас хич не беше малко. За  потенциал за развитие няма да говорим, тъй като това е сезонна работа, а и аз не виждам такъв. Местоположението е между Каблешково и Ахелой, някъде в нивата ( иначе е спокойно през слабия сезон). Колегите  си бяха супер , когато аз бях там ( поне един +). Работната среда е много приятна. Е това мога да споделя аз, все пак Искрено се надявам , ако нещо се е променило към по добро с новото име... Успех!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?