Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Американски колеж София /img/frontend/nomap.png"

Американски колеж София

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Атмосферата е отвратителна, служителите се страхуват да изкажат мнение, всичко се решава еднолично от окопалата се мария ангелова, по образование учител по музика, без никакви допълнителни квалификации, управлява с похвати от соца, доносници и подлизурковци. Учебен отдел е някаква тотална стъкмистика, родители непрекъснато имат проблеми с грешно изчислени оценки. И там една соц леля, таня асенова, си мисли, че е велик ръководител. Парите които се даряват отиват за водене на дела с бивши служители и ученици. Президентът е кукла на конци, използват го, за да уволнява неудобните. В бизнес офиса служителите са мачкани и експлоатирани, славея миланова е името на шефа там, бягайте далече! От родители чувам, че се искат дарения за колежа, ако искат да им приемат децата, а всъщност горепосочените лели си купуват апартаменти в Лозенец и джипове. Изцяло прогнила структура! Средни заплати, при положение, че "висшата администрация" е с неимоверно високи заплати и си раздават и бонуси. Тотално прецакано управление! В сектор "Външни програми" също се вихри една луда, диана запрянова, слага неимоверно високи цени на курсовете, в които цари тотален хаос. Вече четвърта секретарка й напуска. Въобще не знам как още хората се лъжат да си записват децата в това заведение, където освен стрес и некомпетентна администрация не можеш да получиш друго! Не препоръчвам за работно място, няма перспектива за развитие, отровен климат и измама! Всички се оправдават с някакъв борд на настоятелите, които са тотално заблудени и нямат представа от безобразията, които се вършат в училището. Бягайте далече!


-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
0

Искам само да кажа , че това е едно обикновенно училище в което се преподава  на български език и част от предметите на  съмнителен англйски  .Само си даваме парите!!! Свестните учители напускат и само некадърните остават вкопчени в последната им надежда за по-високо платена работа.


-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Несменяемата директорка Мария Ангелова се е вживяла в ролята на богиня и микроклиматът е отровен тотално. На българите се подхвърлят жълти стотинки като заплащане в сравнение с американците. Към това се добавят и некомпетентни колегите, които гледат да ти направят някой номер, чрез интрижка или клюка. Всички колеги са озлобени доносници, които не си гледат работата, а се занимават да седят в кабинета на директорката и да хвърлят кал по всеки, от който се чувстват застрашени. Забравете за събота и неделя като почивни дни. Не се и компенсират с нищо! Никакви коледни или празнични бонуси, никакви награди! Една средна за БГ заплата ти дават! НЕ КАНДИДАТСТВАЙТЕ ЗА РАБОТА В КОЛЕЖА! Просто ще си съсипети живота!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?