Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Американски колеж София /img/frontend/nomap.png"

Американски колеж София

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


-22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
0
Работна среда
0

Искам само да кажа , че това е едно обикновенно училище в което се преподава  на български език и част от предметите на  съмнителен англйски  .Само си даваме парите!!! Свестните учители напускат и само некадърните остават вкопчени в последната им надежда за по-високо платена работа.


-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Несменяемата директорка Мария Ангелова се е вживяла в ролята на богиня и микроклиматът е отровен тотално. На българите се подхвърлят жълти стотинки като заплащане в сравнение с американците. Към това се добавят и некомпетентни колегите, които гледат да ти направят някой номер, чрез интрижка или клюка. Всички колеги са озлобени доносници, които не си гледат работата, а се занимават да седят в кабинета на директорката и да хвърлят кал по всеки, от който се чувстват застрашени. Забравете за събота и неделя като почивни дни. Не се и компенсират с нищо! Никакви коледни или празнични бонуси, никакви награди! Една средна за БГ заплата ти дават! НЕ КАНДИДАТСТВАЙТЕ ЗА РАБОТА В КОЛЕЖА! Просто ще си съсипети живота!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?