Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ММ ДИЗАЙН ГРУП ЕООД /img/frontend/nomap.png"

ММ ДИЗАЙН ГРУП ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
5
Потенциал
1
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
-5

Така това е бившата фирма ВЛГ - ето и линк за отзивите за нея - http://www.bgrabotodatel.com/company.php?id_firm=7947 Та първо прочетете там какво пише и аз ще се включа в същият тон. Да знаете ако има някакво положително мнение то е писано от някой от двамата управители на фирмата. Ще спомена за нещата който ме дразнеха най-много:
 
1. Внимателно си прегледайте договора кайто подписвате с тях. В него има клауза за неустойка че ако случайно споменете колко заплата взимате на жена си примерно им дължите неустойка в размер на всички получени заплати досега НО НЕ ПО МАЛКО ОТ 5000 лв. Е кво балха ви ухапала.
 
2. Взимаш парите си на час. В смисъл ако издържиш 8 часа да стоиш постоянно пред компа ( не можеш да мръднеш никъде защото зад главата ти има камера + нагъл проджект мениджър ) една джаджа ти отчита клко часа си работил, повярвайте ми рядко ще успявате да ги докарате дори до 6 т.е. ако сте се договорили примерно 600 лв накрая на месеца ще излезе че имате да вземате 400.
 
3. Добре дошли в Биг Брадър сезон първи. Освен задължителната камера над главата ви, бюрата са обърнати винаги към проджект мниджъра и а си видял някой спортен сайт, Веднага ще те подкарат с въпроса : "а ти докъде стигна с тоя таск?"
 
4. Осигуряват те на 4-часов работен ден и на минималната заплата
 
5. Ако искате да учите ще имате тази възможност. Доста неща научих там
 
6. Ако искате яко работа и много гърч + всяка седмица да бъде проверяван кодът ви ред по ред и да ви се обясняват грешките - ще го получите
 
7. Заключение: Фирми има бол ако сте го закъсали и това е единственото предложение за работа което имате, потърсете още 2-3 седмици но бъдете сигурни че найстина нямате друг избор!


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Някакви отзиви? С какво се занимават (собствени проекти или работа по клиентски сайтове), заплащане, условия на труд, стабилност... Имат доста обяви в jobs.bg - няма ли някой който да е работил за тях?

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?