Подробна оценка от Белия
Колеги бивши и настоящи не плюйте в кладенеца, от който сте пили вода, че може пак да се наложи да пиете. На който не му изнася, напуска с достойнство! Аз съм запазил само добрите спомени от работата си във фирмата, всичко останало е чист негативизъм и комплексарщина!Моля колегите от провинцията да си преглеждат правописа, недопустимо е да се допускат елементарни правописни грешки и да имаш претенции след това! Заради такива като вас, които са на отговорни постове освен всичко друго напускат хората! Няма лошо да има конкуренция между София и прованса за шефските места, когато обаче е спортсменско, а не когато Дидо ги назначаваше, нищо че някои не можеха да си напишат името правилно!!!Не всички софиянци са мързеливи, някои работят и за трима!!!Култивирайте се, научете се да говорите и да пишете и тогава ставайте шефове!!!Като цяло ТНТ е страхотна фирма и аз съм горд, че бях част от нея!
Подробна оценка от Бивш клиент на ТНТ
Интересува ме защо се освободихте от куриерите си в Троян? Не цените ли такива кадърни хора? Заради техния професионализъм работех с ТНТ години наред, а сега искам не искам се налага да работя с DHL. Не ви ли интересува, че сривате авторитета на компанията ви и предлагате на тепсия бизнеса на конкуренцията си? Аз служителите на ТНТ в София не ги познавам и не ме интересуват, мене ме интересува и касае обслужването тук на място! Разговарям с мои колеги в бизнаса и е жалко, че преди споделяхме, колко е приятно да се работи с Таня и Ивелин, а сега просто не се чува за ТНТ! Ако това е някакъв ваш бизнес план- аз просто не съм никакъв бизнесмен и това което съм постигнал е кал- иначе къде е логиката!
Подробна оценка от субконтрактор
Най-после в ТНТ да има човек на рьководна дльжност (една от най-високите), който да си разбира от работата. Предшествениците му бяха заети главно с това, как да не допускат грешки, за да не ги изгонят. Желая му успех и дано да не му направят някой номер, за да го изгонят, защото за това ги бива най-много.
Подробна оценка от човек с позиция
Искам да кажа,че все още съм служител на ТНТ. Чувствам се добре и работата ми харесва. И защо трябва да се обсъжда кой е от СОФИЯ И КОЙ НЕ.......Има ли значение- замислете се....Офисът е "лагер в края на града"- а как да влезе тир в центъра на Витошка например....??? Ако не ми изнася нещо - ще бъда активна и няма анонимно да пиша по форуми,където да си изливам яда и в понеделник пак да отида в "лагера" и после пак да пише.....Това е форум, в който хора,желаещи да започнат рабоата, се опитват да се домогнат до "годна" информация. Колко от вас работещите си говорят всеки ден с Маргарита или Иван, че да има реални доводи на оплюването им...По- скоро аз се ядосвам на неорганизираността на някои мои колеги, което затруднява моята работа...за това не е виновна Маргарита,Иван,Розалина или някой от тях..За това има вина Supervisor или Team Leader,защото или не забелязва или няма куража да се изправи като "Надзирател" и да направи забележка...Всеки го мързи по някакъв начин- въпросът е колко често можеш да си позволиш да излъжеш системата и как това се отразява на колегитет ти ... Ако някой върши двойна работа, не заслужава ли двойна заплата...
На ТЕЗИ,които са решили да започнат при нас- успех в кандидатстването.Винаги може да опитате и ако не ви изнася - бариерата се спуска , но и се вдига на излизане!!!!
Заплатат е добра за срден статут на човек без дете- с дете е малко недостатъчна, но се свиква някак си.
До офисът има транспорт от Плиска. Има 5 дни отгоре на 20дневният годишен платен отпуск....И дано попаднете на отговорен Teamleader или "Надзирател"...Това исках да кажа.
А на хората, които плючт по СОфия-та -МОЛЯ ЗАМИСЛЕТЕ СЕ КАКВО ГОВОРИТЕ И АКО ИМА ПО- ДОБРО МЯСТО ЗА РАБОТА ЗАЩО ВСЕ ОЩЕ СТЕ В ТНТ????? ИЛИ ПЪК- ЕЛАТЕ ТУК и ТИХО ПАК ЩЕ СИ РАБОТИТЕ В ТНТ , АМА В София-та
Подробна оценка от 0808
Подробна оценка от k3r4t5y6
От сОФИЯ сте големи комплексари че хора от провинцият са ви началници.То вас като ви мързи да работите добре, че идват хора от село та да може все някой да ви свърши работата и да ви наема квартирите,та за да можете да свържите двата края!
Подробна оценка от кандидат
дайте някаква информация за склада.работно време,заплащане,осигуровки,условия на труд,колектив.
Подробна оценка от
Смятам, че това е една доста добра компания.
Подробна оценка от същия
...не мога да разбера защо всички ругаят,не че е перфектно ама къде пък е??бил си там, работил си, махнал си се- трай си!, да му е...от такива разбирачи до гуша навсякъде,да не би на новата ви работа да ви хранят със златна лъжичка в устата!!!навсякъде е едно плусове и минуси колкото щеш-като сте много ербап станете бизнесмени вси4ките да ви гледам сеира!и кой е тоя идиот да го видя ,да му разбия тъпата глава--" софианци имали смелост да говорят пред шефа-пълна глупост ,вси4ките говорят за него все едно е Суперстар!
...истината е една прости хора има навсякъде!!
Подробна оценка от
Странна фирма.Става само за хора, искащи да се развиват в системата на такъв тип фирми или момиченца, временно избрали това място, вместо да бъдат сервитьорки(примерно).Нека започнем от долу на горе.Служителите са в голямата си част деформирани и елементарни.Вътрешните правила и системи са ги направили такива.Най-много да се развиеш до супервайзор, но тогава те чака много рабата и нерви.Работи се със софтуерни програми, разработени само за ТНТ, т.е.няма да ти потрябват другаде.F&A мениджърката - Маргарита Младенова е сравнително младо момиченце - тип амбициозна хипарка, правеща се на велика.Иван Василев - шефът, той не е нито добър нито лош човек, а просто правещ се на бизнесмен, Троянски бек.Влизаш като в затвор през една бариера с чек - карти и не смееш да излезеш.Единствената ти "почивка" е да киснеш на бетонния плац с разни простовати тираджии, куриерчета и оперативни тийм лидери.Като цяло мнението ми е негативно за тази фирма.