Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Комфо /img/frontend/nomap.png"
5 3 0
3 точки от 12 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 11-12 от общо 12


настоящ служител

33 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
4

Шефовете ми казаха да не се занимавам, но ще напиша един коментар, че се подразних от поста на Пламен. Тъпо е, че над половината от нещата, които са казани са пълни глупости. Верно ако някой е уволнен, не можеш да очакваш да изтъква хубавите неща за фирмата, но да си измисля глупости е просто тъпо. 
Въпросния Пламен го уволниха ( не знам дали не беше дисциплинарно ) защото само си клатеше краката и с месеци не можеше да завърши дори и най - малкото проектче. Сами си преценете дали да си вадите изводи откоментарите на такъв човек. Само мога да кажа, че като всяка фирма си има плюсове и минуси, но на мен ми харесва тук и бих казал, че нивото на фирмата е много над средното ниво в ИТ сектора. 
Отностно заплатата, моята редовно се увеличава. 


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
0
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
0
Работна среда
3

Комфо ЕООД е фирма занамаваща се с разработка на фейсбук приложения. Работата протича с тръсване на спецификация за приложение с въпрос кога ще стане. Всеки си копае приложението което са му дали. Team Play и няква смислена комуникация в екипа дефакто няма - всеки си кове някакъв цял проект, който са му дали. Има постоянни проблеми както с фейсбук платформата така и със недодяланите спецификации, които се сменят през 2,3 дена. Работата е досадна и си къса нервите човек с глупости. Колегите бяха пичове повечето. Като цяло стратегията на ръководството е да взема newby-та от СУ неподозиращи какво се случва и въпреки това имаше стабилни кадри до момента в който бях. Парите които се взимат не са лоши, но бързо стигат своя таван, както и развитието във фирмата.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?