Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Ан груп 2009 ООД /img/frontend/nomap.png"

Ан груп 2009 ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 32 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-30 от общо 32


настоящ служител

40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
5

Това последно мнение е отвратително.
Служител съм на фирмата от три години и до сега не съм глобявана за глупости а и не мога да кажа че въобще съм глобявана. Мога да кажа само ,че увеличение на заплатите се получават,както и аз в рамките на една календарна година получих два пъти увеличение плюс бонусите за добре свършена работа.
Мрънкането и глобяването е характерна черта за мързеливите,на който му се работи и си гледа работата както трябва се отблагодаряват.
Относно шефа,това е най-справедливия работодател,който аз съм имала.
Това е човек ,който цени страшно много истината,но излъжеш ли или го предадеш е нормално да си носиш последствията.
Всяка минута допулнителен труд се заплаща и мисля,че една заплата от рода на 700-800лв.за една жена е доста добра.
Относно тежеста на работата,ами всичко зависи от вашата организация на работа и отношението с колежките. Когато се организирате има време и да си лафите и да си починете и работата да ви е свършена.
Е и друга основна подробност,когато спрат всички да обсъждат работата на другите смени и им остане време за тяхната собствена работа всички ще са доволни.
И ако сте решили да започнете работа и да забогатявате бързо се откажете.
Просто започнете и работете,не се занимавайте с интриги и си гледайте работата съвестно,резултатите няма да закъснеят,но ако сте дошли да се вкарвате във някакви филми просто се спрете.


бивш служител

-30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
-5

Хехее, много хитро сами да си пишете положителни мнения. Сега нека моля никой да не приема насериозно положителните мнения, мисля че е прекалено очевидно и пределно ясно на всички, че са писани от ФИРМАТА, за да не изглеждат толкова зле. Защо е очевидно? Защото аз изброих хиляда брутални нарушения и нито един от положителните постове не адресира големите проблеми, а само говорят общи глупости - ако работиш и си изряден ще получаваш пари, бла бла бла. Особено долния пост, че вече бил в офиса. Трънки, няма никакво поле за развитие в тая фирма. Особено ако си продавач консултант.
Количеството работа, което вършиш няма никакво отношение към заплатата. Никой не го интересува дефакто. Няма никаква обратна връзка, освен негативна, когато минават на проверки. Хората се блъскат да чистят, а кожодерите се оплакват че не е достатъчно. Ми да, когато не усигоряваш нужните условия за работа и то поне най-фундаменталните, като ТОПЛИНА и ОБОДРЯВАЩИ НАПИТКИ, които се полагат по ЗАКОН. Имат нелепо високи очаквания на фона на лайняни условия и заплата-подигравка.Познавам жени, които от години работят там и НЯМАТ увеличение на заплата. Конкретно нощна смяна. За дневна не знам.
Все още условията за работа са адски, никога не е имало "бонуси" и "награди" направо е комично че някой я е написал тая брутална лъжа. На хората им се налагат глоби не заради истински причини, а защото стоели "извън магазина" (служителката стоеше посред зима навън, защото бяхме измили магазина и чакахме да съхне, нямаше как да влезе защото, както и малоумен би се досетил - ще изцапа. Въпреки това същото РОСИ (лека й пръст) глоби това момиче 50 ЛЕВА защото била "извън магазина", от 300 лева заплата, как е?
И точно простотиите за камерите не ми ги говорете, защото въпреки че има камери обвиниха друга колежка за кражба (защото компютъра забил и не се отчел точния оборот) и те просто решили да я глобят 500 ЛЕВА, без да представят никакво доказателство, момичето дори им е казало да й покажат само на камера че тя е взела пари и ще им плати двойно. Уви. И няма на кого да се оплаче. 
Хора, имайте предвид че тия хора знаят точно кога им идват проверките. Тука няма скрито покрито. На кого да се оплаче човек, когато те институциите си партнират с такива изроди?А и друг минус да спомена че болничните ми така и също не се изплатиха, подозирам че те изобщо не са ми ги пуснали. :)И това че Роси винаги намирала смяна също е пълна глупост. Аз съм имала случай, в който не знам дали съм на смяна, звъня да питам, без отговор и направо си отивам на работа. Чак като отидох на работа и колежката от дневна смяна се обади на "Росито" тя се сети че аз съществувам и че трябва да намери някой да ме смени и да смени и жената от дневната смяна. Тя дори сама ме помоли да дойда да я сменя, защото иначе пак ще я оставят да седи до 11. БЕЗ ТОВА ДА Й СЕ ПЛАТИ СЛЕД ТОВА.
Аве няам думи. Просто, квото и да си говорим отвратителни, непоносими условия на труд придружени с 320 лева заплата за 12 часови нощни смени, даже и да са 5 в месеца е ШИБАНО ОБИРДЖИЙСТВО и пълна подигравка на труда на човек. 
Наистина искрено се надявам повече жени да напускат и по-малко да се хващат на въдицата. Вярвайте в себе си, можете много повече от това!


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

аз съм служител на посочената фирма от 4 години и много неща мога да ви кажа...да има си своите недостатъци,но когато си коректен и съвестен към работата,която ти е поверена нещата не са толкова гадни колкото ги описвате.Аз лично почнах като нощна смяна,да заплата беше малка но сега вече не е.Изкарах 3 месеца и получих първото си повишение на заплатата,защото се доказах,не крадях като повечето,подържах си обекта и ме възнаградиха.После ме преместиха дневна смяна и нещата продължаваха добре,получавах бонуси и награди,чистех си магазина,следях си сроковете и си подреждах,връщах на време нещата и наградите не закъсняваха,сега съм в офиса на фирмата.
Но всички колеги които не правеха посоченете неща се оплакваха от глоби,наказания и подобни,защо ли ,защото не си вършиш работата за която ти се плаща.
И това че вратите не се затваряли и се зимали духалките,да към края на зимата,но в най-студените дни се затварят вратите.И така наречения "баш шеф" не е толкова страшен колкото се описва,ако за момент се представите на няговото място вие дали няма да държите парите ви да не бъдат прахосвани от безодговорини служители и да плащате за грешките на другите,защото идват на работа само за одбий номер.
А за неплатените извънредни дни...кавате че нямало смисъл да си ги търсите,защото нямало да ви ги изплатят,напротив.Има си присъствени листи ако сте писани в тях,ще ви платят всичко ако са пропуснали смяна,ми потърсете си я,ако ви има отбелязани няма да ви откажат да ви я платят,ако я няма сърдете се на себе си или на колежките си,че са забравили.Което не говори добре за вас,забравяте да си отбележите работните дни,а какво ли друго в работния процес забравяте.
И това че не може да си взимате нищо за ядене през деня не е така,можеш но сутрента.Аз също не съм съгласна с това,защото не знаеш какво ще ти се преяде през деня или какво ще се случи,но когато се злоуботребява с консумацията на персонала и се краде няма как да е иначе.Както казаха "биг брадър вижда всичко",ако крадете ще бъдете хванати,не си мислете че ще ви се размине.
И пак казвам когато работиш добре,ти се плаща добре.Но когато мързелуваш получаваш това за което си заслужил или нищо.Така че мили оплакващи се,щом сте получили такова отношение,значи не сте давали нищо от себе си.
А за всички които не вярват има период на обучение и след него може да се откажете,ще чуете много неща за фирмата,но докато сами не пробвате няма да разбере кое е вярно,гадна ли е фирмата или не.
 


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте и от мен! По стечение на обстоятелствата имам някакви наблюдения за работната среда в тази фирма и затова желая да изразя мнение. Първо няма как да не се съглася на 100 процента с мнението на потребителката под мен. Съгласен съм че положението не е възможно най-розово, но нека подчертаем че монетата има две страни. Да, съгласен съм че заплатите са ниски, но все пак говорим за 15 дни месечно и с някой друга извънредна смяна и малко повечко старание се получава никак нелоша заплата. Да, съгласен съм че има глоби, но повярвайте те са обосновани, а има и не малко поощрителни награди. Да, съгласен съм че шефа е строг понякога, но знайте че и на на него не му е лесно като знае, че служителки зпоупотребяват масово по един или друг начин. На такива, еми да, ще ви "бомби" шефа. Но всеки има глава на раменете и носи отговорност за постъпките си, а бъдете сигурни че никоя зпоупотреба не остава ненаказана! Бъдете добросъвестни, докажете се и резултат ще има, защото шефа ще ви оцени! Мога да говоря още много, но и това стига засега. Със здраве!


16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
4
Привилегии
3
Фирмена сигурност
2
Натоварване
-2
Потенциал
5
Местоположение
-1
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, уважаеми потребители ! 1. Вратите са отворени, но нека да подчертаем, че магазините имат климатици ! (Никой няма да ти каже "Спри го този климатик")2. "Баш шефа" за да не Ви плати, значи има защо ! (Ако си сложите етикетите, вместо да пушите по 30 мин на вън, "Баш шефа" ще Ви плати)3. "Искаш ли да стана да ти забия един"  Емии, това го чуват тези, които си позволяват "лява ръка, десен джоб" и след като "Баш шефа" ги попита, защо са го направили, те казват "Не съм аз, има някаква грешка" ( Разбира се, докато не се видят на записите от камерите... )4. За кражбите, има камери, които са HD и всичко се вижда, както и си има други техники. 5. Ако си следите сроковете на годност и си прецените какво количесто ще успеете да продадете, няма да имате брак. 6. Лично, въпросния "баш шеф" забрани кренвиршите да се мият. (Както казах, когато си следите сроковете редовно и си прецените какво количество да вземете от доставчиците, няма как да имате проблеми)7. Искам да уточня, че когато един доставчик идва за заявка, ти имаш право да му кажеш, че не искаш 10, а искаш 5 броя от определен артиул. (Което води до там, че няма да имате брак)Ако вече там Ви направят проблем, звъните лично на шефа. (Тук той напълно Ви подкрепя)8. За смените, когато Роси беше Управител (Лека й пръст), тя винаги намираше смяна !!!  Всички, които работят и са работели към Ан - груп, знаят, че като Роси, няма !!! 9. За заплащането, не всички взимат толкова, ако си заслужил ще ти увеличат заплатата, също така има и ваучери за пазаруване ! 10. Big Brother ВИЖДА ВСИЧКО !!! Недейте да съдите по коментарите, има си обучение, след като не ви хареса, можете да се откажете !  :)  Успех на всички ! 


37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Здравейте, уважаеми потребители ! Нека си кажем всичко, както си е :) 1. Съгласна съм с това, че примерно вратите не се затварят, но нека да подчертаем, че  магазините имат климатици. 2. Заплатите на много от персонала са повече от 400 лв, понеже си вършат работата, а не пушат цигари по цял ден. 3. Относно Управителите... Когато беше, Роси (Лека й пръст), нямаше никакъв проблем със смените. Както и на всички им е ясно, че никой не може да я замести, тя беше невероятна. 4. Брака, когато редовно си следите сроковете, вместо да си пушите по 30 мин цигари на вън, въпросния БИЗНЕСМЕН, няма защо да Ви глоби. 5. Когато е пуснато съобщение "Сменена е цената на еди  си кой артикул" Вие би трябвало да си  смените етикета! Когато пишат " От днес стартира еди си коя брошура, поставете си етикетите, които ще получите"  Обаче, червените етикети не са Ви поставени, извинявайте, но и аз да съм и аз няма да ви платя на време ! И сега да стигнем до черешката на тортата... "Искаш ли да стана и да ти забърша един"  го чуват тези, които крадът и отричат, докато не се видят на записа от камерите. Относно това, че  обвинявали, че крадете... Не забравяйте, че Big Brother, вижда всичко. За по- любопитните, не съм от вътрешните хора.. !!! 


-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Българинът е крайно време да се научи да отстоява правата си и да не се поддава на психо атаки и обиди от мутри като шефовете на тази експлоаторска плантация и при първа възможност да ги осъди за :
- обиди
- унижаване на личното достойнство
- категорично потъпкване на трудовото законодателство
- неосигуряване на нормални условия за работа
- незаконни глоби
Ясно е ,че винаги ще има разделение м/у работодатели и работници.
Ясно е че първите (почти винаги) живеят много по-добре от вторите , но това не им дава право да потъпкват законите и да се подиграват с теб, крайно време е българският работник да им го напомня постоянно . Иначе каква файда,.че не сме под турско робство , като условията за работа/живот са категорично по-зле в ,,свободна,, България , член на ЕС


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Благодаря на служителите, които са намерили време и воля да изкажат мнение и да предупредят бъдещите кандидати !
Благодаря и на сайта.


бивш служител

-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
3
Работна среда
-5

Така... От къде да започна и аз не знам... Прочетох коментарите по горе и всичко е на 100% истина! Няма такава фирма! Повярвайте ми, отношението между работодател и служител е отвратително! Заяждане от страната на шефа е нещо съвсем нормално! Работиш 12 часа, по закон ти се полага топла/ободряваща напитка и някаква храна, но само по закон!Полага ти се и годишен отпуск, но не ти го дават. По договор трябва да взимаш 400лв, а всъщност ти дава 300лв за нощна смяна. Много често след като си вземеш заплата остановяваш, че имаш 2-3 смени повече, които не са ти платени, но няма смисъл да търсиш своето защото... просто няма да го получиш. Мили хора, знам че е трудно да сте безработни, но не се подценявайте и не позволявайте да сте поредния прецакал се!!! Аз никога вече не бих направила тази грешка да работя за тази фирма. По-добре без 300лв отколкото да се държат с тебе сякаш си 2-ра ръка човек или някое животно!


настоящ служител

-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
-5

Направо не знам от къде да започна. Първо, да кажа че не ви препоръчвам да работите за тези хора във никакъв случай, освен нали ако ви трябват спешно пари/работа, но за максимум 1-2 месеца. Иначе бягайте в другата посока! Липсват съвсем обичайни изисквания за нормална работна среда. Като врати, например. Във всички магазини е забранено затварянето на вратата, дори и през зимата, дори и когато вали сняг(служители, които работят от години там, казват че им се налагало зиме да метат снега вън от магазина), а глобата при затварянето на вратите е нелепа - 500лв(почти двойно заплатата на нощна смяна, а вечер към 3-4 сутринта настава кучи студ). И рационализирането на това нелепо правило е, че ако вратите били затворени хората, щели да си помислят че е затворено???(въпреки огромни осветени надписи, на които пише 24 ЧАСА) В някои от магазините няма тоалетна и момичетата от нощните смени са принудени да ходят навън "където намерят". Заплатата е нелепа. 300лв за нощни смени, 400лв за дневни?? При положение, че дневните смени направо държат магазините на раменете си, а нощните все пак е нощен труд? Но иначе заплащат на време, освен ако "баш шефа" не реши че магазина ви не е достатъчно изряден и чист, тогава трябва да се обадите, когато сметнете че всичко вече е наред, за да мине отново на проверка и аджеба да ви изплати заплатата. За отношението, дори не знам какво да кажа. Крясъци, цветущи обиди, хокане(естествено не винаги, зависи от настроението..) и абсолютна НЕЗАИНТЕРЕСОВАНОСТ към персонала. Отправят се и заплахи за нанасяне на физически щети над момичетата и жените. "Искаш ли да стана да ти забия един". Налагат се нелепи глоби за каквото се сетите! Въображението е безкрайно. Дори ако си ви набележат може да се случи да изплащате кражба, която дори не сте извършили. Това са хора, които ги интересуват само парите. Крадат и от клиентите си, но най-вече от работната си ръка. От заплатата ви ще се приспадат млека по левче, хляб и любимата ми част - продукти на Данон, които просто не са били продадане, защото фирмата на Данон не приема брак. И понеже алчните "бизнесмени" не искат да бръкнат в своя джоб, бъркат във вашия. Сменяне на дати на изтичащи срокове, миене на кренвирши и т.н. Очаквайте да ви се случи да седите извън работното си време, защото управителя, не се е поинтересувал и не е намерил нощна смяна, която да ви смени на време. Също така работа по време на празниците, със невероятната 16 часова смяна на Нова Година. Отопление няма почти никакво, зимата се работи на студ, защото шефа минал и събрал всички "духалки", защото "сметката му за тока била много висока". Но иначе безполезни плазмени телевизори, на които се върти една и съща реклама на цигари стоят включени 24/7. Друго, обичайно нещо е че в договора пише 8 часа, а дефакто работите 12 часа, но това вече си е направо реалността в България. Няма никакви бонуси осигурени или отстъпки, за нощните смени няма дори полагащите се "ободряващи напитки", едно кафе или някаква малка отстъпка за магазина. Общо взето половината (най-малко четвъртина) от така или иначе ниския надник, си отива като оборот на магазина под формата на кафета и храна, които са просто необходими при 12 часови смени, особено нощни. Обещаното в трудовия договор увеличение на заплатата с 0.8 процента за всяка изработена година във фирмата е просто на хартия и пълен мит. А и също така Ан Груп ООД, Ан Груп 2009 и Крам Комерс са три еднакви фирми, регистрирани на 3 различни имена, защото както вече най-вероятно сте се досетили туй са любимите народни "бизнесмени". Последната най-забавна заповед, която се появи във веригата магизини е, че когато сте на смяна в магазина, не е позволено да си купувате каквото и да е. Това е особено приятно за нощните смени. И това отново с цел, вие да не ощетите случайно със един сникърс, вафла или кафе тази 4-годишна фирма с над 25 магазина. И слагам и линк към снимка на нелепата заповед, за да видите че това не е шега, а напротив горчивата истина и реалност на обстоятелствата, в които някои жени и момичета са принудени да работят, а са далеч по-умни и способни, за да се ГАВРЯТ така с труда им.  https://24.media.tumblr.com/d817a281190431b0e210a404ec6182d5/tumblr_n00gmzxlYe1qzcv3oo1_1280.jpg

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?