Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Вертинити /img/frontend/nomap.png"

Вертинити

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


клиент

-40 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Клиент съм им не съм работил за тях. Но са крайно непрофесионални, не си вдигат телефона, не отговарят на мейли когато има някакви проблеми и забавят нещата които зависят от тях.


бивш служител

36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
4
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Прекарах 2 години като уеб девелопър във фирмата. Това е първата ми работа, която изисква професионална квалификация, така че базата ми за сравнение може би не е толкова богата. Заплащането за Пловдив е добро, имайки предвид, че за две години бях повишен 3-4 пъти и за целия ми престой общо заплатата ми стигна повече от 3 пъти началната.
Няма нужда да казвам, че ако ти уважаваш другите и теб ще те уважават, което важи на 100% във Вертинити.
Работата е на вълни. Случвало се е да имаме повечко проекти и да сме заети доста, но пък когато няма конкретни задачи имаме свободата да експериментираме и да се интересуваме от трендовете в нашата сфера (което е много важно за един уеб девелопър).
Офиса е малко забит, но пък за сметка на това квартала не е лош, а и в близост има доста приятни места за хапване по обед.
Екипът е малък и сплотен. Колегите са само млади и ентусиазирани хора, изпълнени с мотивация да направят нещо по-добро и да гледат напред, да правят нещата качествено и да си помагат един на друг, когато имат нужда. Винаги знаеш, че можеш да разчиташ на някой, когато зациклиш на някой кофти проблем.
Управителя на Вертинити има американско висше образование и е прекарал едно десетилетие като white collar в Щатите и това си личи. Много. Най-големият бонус като служител във Вертинити за мен беше разбирателството между мен и шефа, който освен шеф, скоро след като започнах работа ми стана и добър приятел. Отдавна е осъзнал, че един негов квалифициран служител е много по-продуктивен, когато не му седиш зад врата и му казваш какво да прави. Във Вертинити имаш свободата да вземаш решения и да се развиваш. Когато се стремиш да постигнеш това, което се изисква от теб и си отговорен в ангажиментите, които поемаш, това винаги се забелязва и винаги получаваш нещо насреща, което пък те мотивира допълнително.
Като цяло искам да кажа, че Вертинити е едно много добро място за работа. Обстановката е неформална и хората са готини.
Основната причина, поради която напускам е, че искам да продължа образованието си в чужбина.
Пожелавам сърдечно успех на тази млада компания и вярвам, че ако повечето Български фирми вземат пример от Вертинити, ще живеем в една по-уредена страна.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?