Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ЮниМед Къмпани България ООД /img/frontend/nomap.png"

ЮниМед Къмпани България ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

По време на тази недемократична демокрация измамници като Атанас Янчев не само остават безнаказани, а дори стават още по-нагли. Пропускам нарочно названието "доктор" пред неговото име, защото дълбоко съм убедена, че се касае за един безкрупулен търговец на детското здраве и човешкия труд, а не за човек дал Хипократова клетва. Предупреждавам всички колеги да се пазят от този изключително хитър мошенник! Пожелавам успех на всички родители, които ще решат да се доверят на тези "златни" ръце и понеже нямам силата да излекувам тази "болна" съдебна система, затова МОЛЯ всички, които стават негови съучастници публикувайки рекламни материали по радио, телевизия, интернет, списания и др. - ДА СПРАТ!


бивш служител

-16 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
-3
Потенциал
-4
Местоположение
2
Колеги
5
Работна среда
-1

Здравейте, аз също съм потърпевша от тази фирма. Тя, ръководена от Атанас Янчев и Яна Праматарова, е некоректна към служителите си и както четох в един сайт "дават заплата от Коледа за Коледа". За да се измъкне от дълговете си както към частни лица, така и към държавата, беше преименувана няколко пъти. Преди ЮниМед Къмпани се казваше GNC България, а преди това- Юнайтет Медикъл Камюникейшън (UMC). Когато започете работа при тях, те ви обещават добра заплата, след това като дойде време за нея и съответно те нищо не ви споменават, разбира се вие питате. бТогава те започват да ви размотават, да ви казват "утре","другата седмица" и т.н или ви дават 10-20лв за да не умрете от глад и да можете поне да се приберете до вас. Когато имате смелост да питате отново, "великият" "Доктор" Янчев ви казва, че вие го изнудвате, че никаква работа не се свъшили(макар да не е така), че не заслужавате тази заплата и т.н. така беше за всички служители напуснали тази фирма, предполагам и за нас като напуснахме. Не правете нашата грешка!!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?