Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Софтекс ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София,Район р-н Студентски, бул. СВ. КЛ. ОХРИДСКИ, 19&markers=София,Район р-н Студентски, бул. СВ. КЛ. ОХРИДСКИ, 19

Софтекс ЕООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


шубе го/я е и не казва!

45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
5
Потенциал
5
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Перфектна компания


бивш служител

-32 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-4
Местоположение
-4
Колеги
5
Работна среда
-5

Здравейте,
Благодаря на смелите хора, които започнаха темата и казаха истината за фирма Softex Interiori и г-жа Славка Занева. Подкрепям напълно изложеното до момента, но само едно не мога да разбера... тези форуми за мнения- да си чешаме езиците ли са или просто някои от оторизираните контролни органи си прави труда да ги прочете и  по един или друг начин да се самосезира и да се предприемат конкретни действия?! Пиша това, защото условията в тази фирма, да не казвам фирмичка, са като в началото на 90-те години, а г-жа Занева е недосегаема и се вихри точно като в робовладелския строй. Никой, нормален и себеуважаващ човек не би издържал неуравновесеното поведение на тази жена, а да не говорим, че ако не се разтичаш и не се консултираш с експерти в институции като Инспекция по труда, НОИ, НАП и юристи, просто трябва да забравите да си получите пълния набор от документи, при това коректно оформени и пълния размер на възнаграждението!!! Това е начина да се разделите НОРМАЛНО, ако повярване на многострадалната г-жа Занева, която е ЧОВЕК, но все не случва на хора!!! Пиша това не, за да протестирам срещу "дамата", а да насоча вниманието както на хората, които са потенциални служители на Softex Interiori, а най-вече на тези, от които зависи подобни личности първо да не се третират като работодатели и второ, за да не се имат и изживяват за НЕДОСЕГАЕМИ  и извън нормите, правилата и законите в страната!!!!!!!!!!!   

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?