"Ареа-97"- ЕООД /img/frontend/nomap.png"

"Ареа-97"- ЕООД

1 точка от 2 мнения

Здравейте! Бих искала да споделя с всички, които се колебаят дали да започнат работа в тази фирма своя опит. Първо трябва да отбележа, че всичко споменато от колегата Мария е напълно вярно. Първоначално всичко изглежда добре, обещават се разни неща.... едно розово бъдеще... Отношението е добро до момента в който изразиш гласно своето несъгласие, независимо с какво. Изразът "Започваш много да ме дразниш" е неизбежна част от разговора, когато стане твърде неудобен. Ти си един чудесен служител, ако не мрънкаш, че не ти се плаща заплата, ходиш си кротко на работа и си мълчиш. На въпрос "Кога ще си взема парите?" отговорът винаги е "Ми като влязат отнякъде ще ви дам! Сега как да ви дам като нямам?!". Само че г-н Траянов си кара ML-а и гладен не е останал, за разлика от мен, когато ми се налагаше накрая да моля колегите да ме черпят обяд, понеже аз нямах пари да си купя!! Иначе всичко е "Няма проблеми! Всичко е ок! Ще си получиш всичките пари!" - да, ама друг път! Мога още доста да разказвам за преживяванията си в тази фирма, но ще спра дотук и ще обобщя: СЪЖАЛЯВАМ, че повярвах да розовите високопарни приказки и обещания! СЪЖАЛЯВАМ, че толкова време търпях мълчаливо! СЪЖАЛЯВАМ, че се подиграха с мен и труда ми по най-безобразния начин! СЪЖАЛЯВАМ, че изгорях с 500 лв! Единственото, за което не съжалявам е, че макар и по трудният начин, си научих урока и никога, ама никога повече няма са позволя на когото и да било да се подиграва с труда ми, само защото е нарекъл себе си шеф!

Привет,

Искам да изразя мнение за фирмата "Ареа- 97- ЕООД" (Deko salon), в която бях на длъжността проектант за много кратко време. Историята е такава, че постъпвайки на фирмата не се заговори нито за заплата нито за договор, ориентирайки се в обстановката разбрах защо е така. Въпросният г-н Евтим Траянов, незнайно защо обявава, че търси служител а дори неможе да си изплаща заплатите на другите служители. Момента, в който аз попитах за заплащане той ми отговори, че във фирма се взимали пари когато имало, а когато нямало НЕ. Просто нямам думи, стига че така наречената "заплата" е доста мижавка и чистачката взимаше с 50 лв по-малко от мен, което сами разбирате е доста недопустимо заплатите на квалифицирани служители и такива, които нямат никакви отговорности да са еднакви е недипустимо, ами и договорите никак небяха в ред. ( неискам да изпадам в подробности). След разговора за заплатите с господина и след моето категорично изказване, че не съм съгласна с това заплатите да се взимат когато има пари, той реши, че неможе лесно да ме манипулира и е по-добре да ме освободи. Така до тук добре, но за заплащането на заработеното от мен време във фирмата се започна едно дълго звънене по телефоните и крайно арогатно отношение от негова страна. След поредното ми обаждане той ми каза: "Мария немога да ти помогна ако имаш решене на ситуацията ми кажи..", та аз да не би да прося мислостиня та да и "ПОМОГНЕ" аз си искам това, което ми се полага. И така решавайки да не се занимавам повече с този човек, аз реших да го оставя да се почерпи със заплатата ми и че разправиятя ще ми донесе само негативни емоции. Добре, че имам добри приятели, които като разбраха, че той не иска да ми плати, лекичко го позаплашиха със проверки отстрана на съответните служби, та му се откъснаха от сърцето 250 лв за трите седмици мой труд. Позитивна личност съм и винаги намирам и положителни неща. Може би ако фирмата имаше клиенти нещата щяха да стоят по различен начин, но за такова отношение няма оправдание. Предполагам, че човека е затънал в заеми, но все пак бизнеса не е за всеки. Който не го приляга да работи на заплата.

П.П

сетих се за нещо,. което може би ще ви разсмее, но е самата истина, млко ме е срам да го кажа, защото е безуно направо. Тоялетната хартия се купува от служителите, защото г-н Траянов не ходел до тоалетна там. Това бяха думите на служителите, след като попитах защо не заредена тоал. Леле направо ме е срам да го кажа, но и такива неща има в този свят!

Това е от мен!