Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Комтек 2006 ООД /img/frontend/nomap.png"

Комтек 2006 ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 7 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-7 от общо 7


22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
0
Привилегии
4
Фирмена сигурност
0
Натоварване
2
Потенциал
0
Местоположение
4
Колеги
4
Работна среда
4

Честно хора не мога да ви разбера какво очаквате и търсите. Много ясно че фирмата не е телеком и не предлага заплати с по пет цифри. Работил съм като техник и съм опъвал кабели най-общо на кабелните оператори, после и в интернет доставчик. Идея си нямате колко е хубаво зимата да бачкаш такъв труд и ръцете ти да мръзнат и като не попаднеш на читав екип който ти къса нервите - ходи работи.... Та в тая връзка мен условията там ми харесват. Работата е в офис подчертавам и командировките са по два три дена най-много ако въобще се преспива, а може и през целия месец въобще да няма командировка. Работят основно със дългогодишни клиенти и поддържат изградени системи и това е една от причините да се пътува също регулярно. Има доста за учене предполагам защото подробно им разгледах сайта и определено не мога да кажа че материята ми е позната. Но това споделих и с управителя който водеше интервюто. Коментара му беше - ние търсим човек който има желание и тогава може да се научи. С други думи мисля че точно това търсят - човек с желание и не държат на стажа толкова. Стартовата заплата е под 1000лева наистина но реално никаква отговорност няма да носиш освен да навлизаш в материята, да четеш, а ходенето по командировки ще е за практическо запознаване с оборудването им. Заплати се дават на последно число на месеца - не месец или два назад, а на самия изработен, което за мен си е важно. Защото едно е да започна на първи януари и да вземаш заплата на края на февруари, нали - дотогава с какво човек се издържа. Ако те кефи и си решил че искаш да останеш във фирмата просто си даваш зор и като мине изпитателния, условията ще са други надявам се - поне това са техните данни в момента. Разбрах че са малко хора и официалности надали има та основното в такива ситуации според опита ми е е дали искаш да се сработиш. По форумите между другото на радиолюбителите доста ги споменават и то с мнения, че са една от малкото фирми разбиращи от радио. Правили са доста големи проекти поне в сайта им това е описано. Изглеждат читави хора, вярно че управителя вдъхва респект но не бих го нарекъл неприятен или чепат - както четох надолу, просто си е сериозен. Директно ме попитаха какви очаквания аз имам, интервюто не беше дълго. А да и теста - поне половината съм направил в това съм сигурен - за другата част - ще се види. Общи въпроси са, има и по-специфични разбира се но не бих го нарекъл труден чак. В общи линии това засега мога да кажа. Иначе в сравнение с другите няколко фирми на които бях на интервю - условията са подобни. Възможно е и точно сега да не е момента за нова работа но определено има малко обяви в тая област.


кандидат за работа

17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
0
Привилегии
4
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
5
Колеги
0
Работна среда
4

Аз бях на интервю във фирмата миналата седмица. Честно много се чудех дали въобще да си пускам СВто, но го направих и не съжалявам. Затова и пиша тука, защото видях доста негативни мнения и си бях наумил да не пробвам именно заради тези мнения. Самото интервю се води от двамата управители, дават подробна информация за това каква е точно работата във фирмата. Не скриха че има командировки има и монтажи има и писане на документация. Заплатата е стартова първо, бих казал средно добра за бранша и като минеш/ ако минеш/ изпитателния срок условията се предоговарят. На доста интервюта съм бил и това също протече като повечето. Има служебни коли, които не се ползват наистина за лични цели освен ако не решиш сам да проявиш желание и може да ти се предостави за ползване и извън работа, поне това казаха. Има служебен телефон и лаптоп. Търсят човек които има обаче познания по радио което ми стана ясно от теста - дават ти тест за попълване на място. Трябва да имаш и обща култура по електро си мисля. Работата става за студенти които са си учили уроците да кажем. Като среда лично на мен не мога да кажа дали ми хареса защото контакта беше само с управата. Но ми изглеждат доста сериозни и отговорни нещата пък да видим ще се обадят ли... Обещанието е че след проверка на теста и разбор на всички кандидати - ще се обадят на определен брой само за второ интервю.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Като чета мненията и ми стана интересно, г-н Милков - като за клиент споделяте доста подробности :) Което ме навежда на мисълта, че просто сте бивш служител. А щом сте бивш - то е ясно, че от нещо не сте бил доволен и логично също да напишете негативно мнение. Няма лошо, но нека бъдем обективни...
Текучество има в повечето фирми и не бих казал, че проблема е единствено в работодателите. Аз лично не съм такъв,но имам наблюдения. Често хора без опит и възможности имат големи претенции. Имал съм доста такива колеги, които накрая си отидоха. Истина е също така, че често работодателите злоупотребяват. Та и двата момента ги има, късмет е да попаднеш на читава компания.
С две думи наблюденията ми за Комтек са, че е малка фирма, със сплотен колектив, работа имат, както и командировки понякога, офиса им е приятен, а до управителя - чак дотам не съм стигнал с проучванията. В момента пак имат обява.


кандидат за работа

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

От две години наблюдавам фирмата и напълно съвпадат с мнението на Йорданов. Връткат служители на изпитателен срок. По лопото е, че голяма част от "бг бизнеса" са така, сещам се веднага и за бай ви Ганьо, ама не смея да го намесвам да не убидим - в днешно време ганьовците са страшилища пред Алековият герой!


клиент

-45 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Пиша от името на бивш клиент на фирмата, който е имал възможността да говори с работниците и данните са ми от преди около 1 г. 
Фирмата е малка 5-6 човека общо. Собствениците се водят двама, но релано фирмата се движи от единия от тях. Той е чепат като характер, но иначе работниците са свестни (ако все още са останали на работа при него).
Трудно си намират работници, защото сферата в която се занимават е много специфична и няма спциалисти, отделно се очаква от работника работата му да е на първо място и да дава всичко за бачкането там, очаква се и да не се оплакват, да работят много и бързо и т.н.
Заплатата до колкто знам е ДО 1000 лв., но ако си минал изпитателния срок. Като бонуси им дават служебен телефон, по който почти не трябва да говорят, евентуално може и да им дават по 13 заплата, но не е много сигурно и това. Служебните автомобили единствено и само за командировки се ползват, пари за гориво за лично ползване няма! Работата им основно е извън гр. София и изключително много се пътува и то постоянно. 
Като положителни страни може да се каже, че като малка фирма може много неща да се научат, които това в големи фирми няма как да стане. Проектите с които се захващат и се *мъчат* да правят, са сериозни но им липсва технически капацитет и квалифицирана работна ръка. Работникът там върши изключително широкоспектърни дейности, от-до...можете да се научите как се прави от нищо нещо... Собственика им е способен и все още движи бизнеса си, т.е. се очаква все пак скоро да не фалират и да ви се изплащат заплатите.
Недостатъци: изключително ниски заплати за нещата с които се занимават работниците - изключително много работа и част от нея е високо квалифицирана. Лошо отношение на началника към работниците и никакви социални придобивки. Отпуските се дават трудно и са съгласувани с работата, т.е. не може се излиза в почивка когато работника иска.


кандидат за работа

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Ето че фирмата отново си търси човек... след 6 месеца... пак...
Като знаем че назначават хора с 6 (ШЕСТ) месеца изпитателен срок през които заплатата е 1/2 от обещаната и/или нормалната въпроса е Е ЛИ изгодно на фирмата да си търси нов човек за тази работа през 6 месеца или НЕ Е.
Според мен така им е изгодно. Браво, измислили врътка и си я въртят. Да но докога, докато всички балъци се научат първо да проверяват фирмите в които кандидатстват ли?


кандидат за работа

-10 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Първо искам да започна с това, че оценката ми е обективна и не е повлияна от това че не съм удобрен за работа при тях. За работната обстановка не мога да дам мнение, понеже не започнах работа :) Възмутен съм от некоректността им като работодател. Канят те на две интервюта, предлагат ти оферта за договор, след което трябва да се обадиш и да заявиш дали си съгласен да започнеш. След като направих това, и съответно се съгласих с условията, последва отговор че ще се свържат с мен. Разбира се това не се случи. Получих отговор след като изчаках една седмица и се свързах с тях, за да знам дали да продължавам да отказвам на други предложения за работа, с цел да съм коректен спрямо тях и да не се откажа при положение че вече съм се съгласил. Условията които ми предложиха бяха не толкова добри, но имам опит в тази сфера и желая да продължавам да се развивам в тази насока. Като цяло заплатата е мизерна за позицията и работата която се предполага че ще се върши и осигуровките не са върху цялата заплата. Общо взето поредния некоректен работодател. За всички които имат предложение за интервю, да се замислят дали да си губят времето.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?