Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Арт Стил ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна,Район р-н Младост, Квартал МЛАДОСТ, бл. 116, вх. 9, ап. 1&markers=Варна,Район р-н Младост, Квартал МЛАДОСТ, бл. 116, вх. 9, ап. 1

Арт Стил ООД

Напишете мнение
5 0 0
0 точки от 0 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
1
Потенциал
-5
Местоположение
-3
Колеги
-4
Работна среда
-3

Изключително некоректен работодател. Осигурява на минимална работна заплата, а когато някой от персонала тръгне да напуска, се полагат абсолютно всички усилия, за да не му се плати. Една колежка шефът я заплашваше, че ще я уволни, ако не дойде на работа в ден, в който знае, че тя не може и е извън графика й, в резултат на което момичето не издържа и се отказа и той не й плати за цял месец + удържани 100 лв., за да не напуснеш без предупреждение. На друга колежка пък инсценира, че липсват възглавнички и гривнички от продаваните и й удържа пари. Като и двете момичета ги накара да си подпишат, че са карали отпуска, за да не им я плаща като напускат. Да не говорим, че и текущите служители кара да се подписват, че са карали отпуск, без да са.
Тъй че ако не искате да работите при лошо отношение и липса на заплащане, не започвайте при този работодател, за да не съжалявате после.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?