Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Интерспорт /img/frontend/nomap.png"

Интерспорт

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 9 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-9 от общо 9


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-3
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-2
Местоположение
-2
Колеги
-5
Работна среда
-2

Айде и аз да изкажа мнение , преди около година и половина че и малко отгоре започнах работа към отделна фирма от тяхната , наложи ми се да влизам в техния магазин и то за първи път и познайте какво се случи... хем знаеха , че съм нов хем почнаха да си втълпяват че те са повече от мен , хем бяха лицемери някои от тях и просто нямам думи на какъв екип се натъкнах!! То не бяха обиди , то не беше психически тормоз , лицемерие и какво ли не. за капак на всичко получих заплаха за бой от Едуард един мишок от Мол сердика който знае само да се прави на мъж пред другите с цел да създаде напрежение между нас но това е в миналото , хора като него ще си останат едни жалки отрепки а явно в България само гъзолизци на шефовете успяват напред което е жалко! Заради онзи екип тогава имаха към мен цялостно мизерно отношение и управители и т.н , а колеги на които можех да разчитам нямах. Доста жалко , че Интерспорт е пълен с такива кретени и пропадняци. Управители/ки , моля следете си екипа който имате и махайте лицемерите и предателите от него. Като видите че има конфликт и проблеми защо стоите безучастни? В бъдеще при подобна ситуация ще поискам съдействие от полиция за такива индивиди!


кандидат за работа

-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
1
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
2
Потенциал
-5
Местоположение
3
Колеги
1
Работна среда
1

Кандидатствах за позицията "Продавач-консултант" за 6-часов работен ден в София. Нетното месечно възнаграждение, което ми предложиха, е 370 лв.
За мен това е пълна подигравка и за всеки уважаващ себе си човек.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Добър ден! Пиша, за да споделя и аз моята гледна точка. Съгласен съм с коментара на г-н Марков и аз няколко пъти съм бил свидетел и потърпевш на подобна ситуация. Няколко пъти съм се отбивал във въпросните магазини, когато съм имал път към Бургас и честно казано - положението не е никак розово.
Относно Софийските магазини, които посещавам по-честно - мога да кажа, че ситуацията е една идея по-добра, но и там има върху какво да се работи - най-вече върху обслужването на клиентите и подредбата на магазините.
Недопустимо е да влизаш в магазина и да няма кой да те обслужи, или пък магазина да е разхвърлян и дори самия продавач да не може да се ориентира - пък какво остава за клиентите.
Според мен вината е изцяло в мениджмънта и по-конкретно в управителите, не толкова в продавачите! Явно че някои от тях не са добри организатори. Дали е така заради липса на персонал или заради вътрешната обстановка в магазините, или пък някаква друга причина - те си знаят, но трябва да се вземат мерки по въпроса.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Преди няколко дни бях клиент на един от магазините в Бургас и искам да кажа, че съм повече от възмутен. Първо, че като влязох никой не ме посрещна, персонал из магазина нямаше. След около 10 мин. се появиха двама служители, които просто си обикаляха из магазина и не обръщаха внимание на никой от посетителите. Разбира се - след като няма кой да ме обслужи просто си тръгнах.
Но това не единствения случай, който ми прави лошо впечатление. И друг път, когато съм идвал в Бургас и съм посещавал въпросния магазин, освен че до голяма степен картинката се е повтаряла, съм ставал свидетел и на разправии между персонала в търговската зала. Няма да забравя как миналата година по същото време чаках продавача да ми донесе номер обувки, а през това време той и колегите му бяха привикани от управителката на събрание пред касата на магазина и то в работно време, а клиентите седим и си чакаме. Но освен чакането, на какво ставаме свидетели просто няма да коментирам - викове, крясъци, обиди и то страна на управителката към персонала. Бях повече от потресен.
В крайна сметка получих обувките, но с 15 минути закъснение.
Забележката ми е към мениджмънта да си стягат магазините, защото рискуват да останат без клиенти.
Освен моя коментар, да разгледат и из другите сайтове и да видят за какво става дума.


бивш служител

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
1
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
2
Колеги
3
Работна среда
2

Здравейте на всички! Аз съм вече бивш служител на фирмата. Работех в "Интерспорт" последните 3 години - първата година бях продавач-консултант, последните две - ръководител сектор. Работил съм и в двата магазина в град Бургас (в двата мола) и мога да кажа, че атмосферата е много добра. Разбира се имал съм пререкания, но не мисля че е било нещо фатално.
Имаше ситуации в които натоварването идваше в повече, разбира се поради липсата на кадри (на моменти).
Относно заплащането - както в повечето фирми у нас (сектор търговия) осн. заплата и бонуси. Разбира се ако се хване/надмине таргета има бонуси - всеки път различно като сума.
...толкова от мен. Всеки сам за себе си да си прецени.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
2
Уважение
-5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
1
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
2

Като бивш служител с 3,5 години стаж. Мога да кажа, че само първата година всичко беше наред (когато бях в м-н Плаза). За следващите 2,5 години (в м-н Галерия)-не мога да кажа същото.
Няма да изпадам в подробности, излишно е - с една дума НЕ бих препоръчал Интерспорт за работа.
Това е от мен!


клиент

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
-5
Привилегии
2
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
3
Потенциал
2
Местоположение
3
Колеги
-3
Работна среда
-5

Здравейте! Искам да споделя мнение за управителя в магазин Интерспорт Бургас- Веселин Луков. Човекът е с поведение, определено разкриващо го като педофил. Много от малките дечица по мои набл. докарват въпросния човек до "транс", и той невъздържано ги гали по главите без да се съобразява с това дали неговите действия са удачни или дали това се харесва на родителите наред с провокативните си въпросчета които задава към малките деца. Въпросният човек ползва и расистки нападки към клиенти от малцинствата. На тях се отказва рекламация, защото "не изглеждат добре" и са "турци" или "цигани". От други хора съм получавал и информация, че г-н Луков има и определени пристрастия към синтетични наркотици. Което може би е личен избор, но това само когато не пречи и на останалите. Забелязвал съм, че човекът е и некомпетентен в работата си. При най-малкото недоразумение или грешка той губи самообладание и се превръща в чудовище. Крещи, обижда и всичко това пред своя персонал и пред самите клиенти. След 10 минути всичко това е история и според неговите думи такова нещо не се е случвало. Желая късмет на съвестните хора, които работят там. Пиша всичко това, защото мисля че преките началници на г-н Луков са длъжни да разберат това което прави впечатление на останалите хора относно работата в магазина!


бивш служител

27 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
4
Привилегии
2
Фирмена сигурност
5
Натоварване
2
Потенциал
2
Местоположение
2
Колеги
4
Работна среда
3

Здравейте!
 
Мога да представя моята гледна точка към фирмата. Доста стабилна, бих казала - особено на фона на кризата. Докато аз работех в магазина, нямаше почти никакви проблеми. Ще карам подред:
 
1. Заплащане - как да кажа... нормално за работата в такъв магазин. Около 500 лева базово. Ако хванеш бонусче - повече.
 
2. Уважение - определено го има. Отношението между служителите е стабилно, макар понякога да има спречквания с някои доста нагли индивиди, но... това е положението. Също така управата по мое време беше доста стабилна.
 
3. Привилегии - знам ли, бонусите (ако ги хванем) са си привилегия. Също така имаше и намаление за служители, но сега не знам дали е така и в какъв размер.
 
4. Фирмена сигурност - по този параметър са отличници. Доста са стабилни, както споменах. Всичко с документите ми винаги е било изрядно. Не е било отказано нищо на никого (в рамките на нормалните изисквания) - имам впредвид отпуски, почивни дни, размяна на смени и пр. Ако направиш грешка (малка, голяма), това не означава, че ще те уволнят. Дават ти шансове бол, но не трябва да се прекалява. Доста са търпеливи, това им го признавам. Друго хубаво нещо (поне по мое мнение) е, че в магазина работят хора с по няколко години стаж, което говори достатъчно.
 
5.Ангажираност - не е толкова натоварено през седмицата, събота и неделя има повече работа. Може да се работи почасово или на пълен работен ден. Смените са два вида за последните. Всички официални празници са почивни дни (въпреки че може да се работи на самия празник, след това се взима допълнително въпросният почивен ден(.
 
6. Потенциал за развитие - има, да. Общо взето, по мое време във фирмата, йерархията беше следната (става въпрос за магазините) - работници в магазините (касиери и продавачи), отговорници на отдел (обувки, фитнес, дрехи, каса), заместник-управител/и и управител. Ако си постоянен и се докажеш, има шанс за израстване.
 
7. Местоположение - в София магазините са два (Mall of Sofia и The Mall), в Бургас и Варна - по един (отново по моловете). Мисля, че особено първият магазин в София е доста удобен.
 
8. Колеги - общо взето, пичаги. Както споменах, доста от тях са от солидно време във фирмата, работят стабилно и са свестни. Дори когато се наема нов персонал веднага се разбира дали е за магазина и дали ще си пасне. Хора тип "фйешън провинциалисти с големи амбиции за много пари и малко работа" не си намират място в магазините... поне не за дълго. Като цяло, повечето колеги са мили, разбрани и работливи.
 
9. Работна среда - доста поносима. Имало е даже моменти, в които няма кой знае каква работа и си лафиш с колегите спокойно. Музичка, приятни хора, усмивки...
 
В кратце - доста приятно местенце, но за работливи хора. Кажи-речи - който работи, си получава съотвеното. Споменах за израстване в кариерата - да, така е, има шанс. Това обаче е за хора, които са решили, че искат да се занимават с това и за вбъдеще. За такива като мен с друг тип планове, работата в магазина е много приятен и стабилен начин да се посъберат малко средства и хубави емоции (е, и не толкова хубави понякога).
 
Както е казано, "животът е радост и тъга".


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Никой ли не е запознат с фирмата?

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?