Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

КОНГРЕС СЕРВИС /img/frontend/nomap.png"

КОНГРЕС СЕРВИС

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 5 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-5 от общо 5


клиент

-14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
-4
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте.
Първо искам да се поправя, защото в полето „Отношения с фирмата“ нямаше как да избера: БИВШ КЛИЕНТ!
 
С риск някой да остане обиден искам да дам и своето мнение за тази фирма. Най интересното е, че фирмата все още се бие в гърдите и претендира, че е лидер на пазара. След като имах „честа“ веднъж (за първи и последен път) да ползвам услугите на фирмата се зарекох повече да не правя тази грешка.
 
Първо когато им поисках оферта за техника и услуга техния отговор беше: „Дайте ни оферта от другата фирма за да видим какви цени са ви дали другите!“, аз уклончиво споменах цената, която ми искат от една друга фирма и те обещаха да ми дадат по-добра само и само да работя с тях. Първоначалната оферта им беше наистина по-добра, но в последствие се оказа, че не е точно така. В последствие се оказа, че трябва да ми се начислят още куп неща, но тъй като момента беше наближил не исках да рискувам и си платих…
 
Също така, както бе споменато от техен бивш служител, по-долу, техниката, която предлагат е под всякаква критика, а обслужването хич го няма. Служители те се държат грубо и са некомпетентни.
 
Като заключение не искам да посочвам конкурентна фирма, но съм сигурна, че лесно ще намерите с кои фирми си заслужава да работите и кой ще ви предложи истински партньорски взаимоотношения и взаимна печалба.


бивш служител

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-4
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
4
Работна среда
4

Мнението от Реалист, представен като бивш служител, е постинг на мениджмънт-а на фирмата и е поредното доказателство за тяхната некоректност и посредственост, прикривана досега единствено благодарение на добрите им служители..., но .... през последните няколко месеца и 5-тимата напуснаха фирмата по собствено решение !!! (така нареченото уволнение бе инсценировка и то не единствената в историята на фирмата...тези които познават фирмата, знаят за какво говоря - всеки сам да си прави изводите)
Само между другото - интересно защо човек отличаващ се с "явна некадърност, некомпетентност и некоректност" бива държан с години от фирмата "лидер с доказан през годините професионализъм", факт който според мен просто доказва или явна некадърност от страна на ръководството или явна некоректност от тяхна страна - съдете сами !!! А впечатляващ е и факта, че представения бивш служител - "с чудесни впечатления, както от мениджърите, така и от колектива в който работех" от една страна хвали както колектива (част от който е бил и непрокопсаника), така и прекрасното ръководство, но въпреки това напуска фирмата-лидер и се отказва доброволно от "признанието на десетки български и международни институции и организации, дори им пожелава успех и занапред" Не е ли малко странно всичко това?
Познавайки добре както ръководството, така и персонала, смея да твърдя, че тази фирма няма никакво бъдеще на пазара, а малкото останали компетентни служители, макар и правещи чудеса с непрофесионалната вече морално остаряла и ако въобще, то неправилно осъвременена материална база, няма как за напред трайно да прикрият неадекватността на фирмата спрямо съвременните изисквания в бранша и да спасят положението.
С две думи, съвета ми към клиентите и към интересуващите се от работа на и в тази фирма е: - направете сравнение с компетиторите и тогава решавайте; - сравнението няма да се окаже никак трудно, а решението - още по-лесно.... просто забравете!!!
 
 
 
 


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Не ставайте смешни! Това е най-слабата фирма на пазара в момента. Качеството на предлаганите услуги спада с всеки изминал път и не малко колеги в бранша се отказаха да работят с Конгрес сервис. Пробутват на "благодарните" си клиенти стара и неработеща апаратура и често пращат странни и некомпетентни оператори. Цените често надвишават тези на истинските лидери в областа. Специално аз повече не бих си доверила събитие в техни ръце и не бих посъветвала никой мой клиент да ползва техни услуги.


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

 Мнението явно е писано от единствения уволнен от фирмата за явна некадърност, некомпетентност и некоректност човек. Моето е коренно противоположно. Работих няколко години в тази фирма и съм с чудесни впечатления, както от мениджърите, така и от колектива в който работех! Фирмата е един от лидерите на пазара, с доказан в годините професионализъм и с признанието на десетки български и международни институции и организации. Желая им успех и занапред!


шубе го/я е и не казва!

-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
2
Потенциал
-4
Местоположение
3
Колеги
3
Работна среда
3

 Малка фирма с лош мениджмънт. Плаващото работно време и относителна заетост. Редовно, но посредствено възнаграждение. Пълна липса на опции за професионална реализация и развитие. Големи обещания, но са само приказки.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?