Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Емодно /img/frontend/nomap.png"
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте. Работила съм като стажант-редактор в емодно и мога да потвърдя, че са абсолютно коректни със своите служители.
А относно предварително предоставените статии искам да вметна, че е нормално за един работодател да изиска материал от кандидатстващите, който да бъде одобрен или отхвърлен. За всяка позиция има изпитателен срок или предварително зададена задача, за да има реална преценка за уменията на бъдещия служител. Разбира се, че неодобрението е неприятно за всекиго, но пък не е краят на света. Всяко зло за добро. :)
Поздрави на всички и много, много усмивки.


настоящ служител

38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
3
Уважение
5
Привилегии
3
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
4
Местоположение
5
Колеги
5
Работна среда
5

Не съм съгласна с горепосоченото мнение. Предварителното писане на статии, с които да докажеш уменията си е право на работодателя и се практикува в повечето онлайн сайтове. Така показваш нивото и на работа, а работодателя преценява дали то пасва на изискванията му. Никой не е задължен да ти плаща за това. По тази логика някой получава ли заплата за това, че губи от времето си да отиде на интервю за рбаота? Работя в emodno.com и нямам никакви проблеми с работодателите, които са изключително коректни.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Горепосочената фирма експоатира труда на кандидатите за работа, изисквайки от тях да пращат статии, за които не им се заплаща с уговорката, че ще бъдат наети като редактори. Условието е да пращат възможно повече статии, за да "могат да преценят стила на работа", като по този начин пълнят сайта си с безплатни статии. Кандидатите пишат усилено, с надеждата да бъдат оценени, но след известно време получават отговор, когато се поинтересуват какво се случва с кандидатурата им, получават отговор, че не са одобрени. Заплащане за няколкоседмичния труд не се получва.
Тази тактика се повтаря на всеки няколко месеца.Пуска се обява за работа, хората започват да пращат статии, сайтът се пълни с нови и интересни материали няколко седмици и след това "се избира редкатор". Това може да прдължи до брезкрай...

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?