Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Аурубис България АД

Напишете мнение
3 точки от 4 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-4 от общо 4


бивш служител

18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
4
Уважение
3
Привилегии
4
Фирмена сигурност
4
Натоварване
-2
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
3
Работна среда
2

Страхотно място за работа, условия за труд са много добри за металургично производство. Инвестира се много в посока екология, безопасност на труда и обогатяване на длъжностната характеристика на работниците чрез провеждане на обучения, семинари. Заплащането и наистина добро и винаги на време + бонусна система. Множество социални придобивки + безплатен транспорт до работното място. До тук с позитивните неща. Ако искате да работите там ще Ви трябват доста връзки - богата автобиография не помага. Според мен голяма част от резултатите при годишните медицински прегледи на работниците се подправят с цел прикриване на опасна информация за здравето на работниците. При желание за издигане в йерархията трябва да се подмазвате на по-висшестоящите - не разчитайте, че с много работа и себераздаване ще дръпнете напред. Ако не сте любимец на прекия си ръководител е много вероятно да се често на прицел за "мръсните дейности" (работи които други не биха свършили) и когато има дупка за запълване на смените Вие да сте най-търсения човек. Имайки впредвид, че категорията на труд е 2-ра и 1-ва в различните цехове, мисля че отпуските трябва да са по-големи. 
Като цяло завода е добро място за работа, ако сте лоялен и съвестен работник, няма да има нужда да се притеснявате за работното си място. Ако желаете обаче кариерно развитие Ви предлагам все пак да се пробвате, но недейте да си губите времето безкрайно с опити - откажат ли Ви 2-3 пъти да Ви повишат по-добре погледнете в друга посока.


кандидат за работа

-26 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-3
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
-3
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
0

дше интервюта, много приказки, търсчт бачкатори и полсушковци. обратна връзка няма.
мари не дават
ако не сте с връзки не си правете туда да кандидатствате


настоящ служител

6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
5
Работна среда
0

Голяма фирма- ниско заплащане!Работим 8 часа, а отпуската ни се брои на 7.затова се принуждаваме да хабим още дни без да ги ползваме-приравняваме се с редовната смяна, а това че сме ангажирани почти 10 часа никой не го интересува. за някои да си на работа от 8:00 означава,че в този час трябва да мине през входа на завода, а ние от смените влизаме час по-рано, станали сме още по-рано и т.н. същото е и при напускане на работното място- почивка не ползваме, защото имаме непрекъснат процес.Назначаването в предприятието става с "конкурс", син/дъщеря, братовчет, зет и т.н.Германците са доволни, че имат евтина работна ръка, а българските "мениджъри" лъжат и мажат колко добре върви работата. .... иначе сме четвърти в света по производство и последни по заплащане.....


бивш служител

36 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
5
Натоварване
3
Потенциал
3
Местоположение
3
Колеги
4
Работна среда
3

Компанията Аурубис е уникален работодател за българските стандарти. Просто фирми с подобни условия за работа са рядкост. Компанията е акционерно дружество, а повечето акции са на немци. Аурубис има подразделения в още 6 европейски страни. Заводът в Пирдоп има няколко подразделения - Металургия, Електролитен цех, Обогатителна фабрика, Пречиствателна станция за отппадни води, Цех за производство на сярна киселина, Инженерен отдел и администрация. Продукцията е медни катоди.
Заплащането е най-високото в региона и е над средното ниво за София. Предполагам че е в границите 600 - 10000 лв.
Уважението не е нещо непознато във фирмата. Достатъчно трябва да ви говори факта, че ако сте служител в завода, без никакъв проблем ще можете да влезете в административната сграда и да почукате на вратата на някой голям началник.
Привилегиите не са малко: Заводска каса, от която може да се теглят до 7000 лв на нисла лихва; преференциални условия за кредит/кредитна карта в ОББ; застраховка в ДЗИ, чрез която се изплащат закупени лекарства; всяка година се минават медицински изследвания в здравната служба на завода; осигурен е стол за хранене, като в зависимост от длъжността сумата до която не се плаща е от 3 до 7 лв; преференциални условия при gsm операторите; пари за Коледа и за море; транспорт, кафе, чай, вода и кисело мляко.
Работният график за работниците в производството е 3 дни работа на 2 дни почивка - 3 смени (нощна сутрешна и следобедна), като в зависимост от подразделението се дават доработки, за да се натрупа 40 чаова работна седмица.
Потенциал за развитие - това е относително понятие. За да има такъв трябва висше образование в ХТИ, МГУ, ТУ, УНСС и др. Ръководните постове са "бетонирани" и ще трябва да се чака някой да се пенсионира или издигне, а това може да продължи с години.
Местоположението за местните не е проблем, но за хората от другите населени места има известно неудобство. И все пак има хора, които са на хубави длъжности и пътуват със служебни коли от София например.
За колегите от производството в едно от подразделенията/цехове мога да кажа, че са стабилни и на повечето от тях може да се разчита, но все пак зависи как ще се държиш с тях. Голяма част от тях имат силно развит черен хумор, който не всеки ще може да понесе :) 
Работната среда е всевъзможна. Обикновенните работници на места са изложени на вредни въздействия като шум, прах/газ и вибрации, но за това са осигурени маски (газови и прахови), антифони, каски, очила, работни дрехи и обувки. А ако сте служител на по високо ниво ще можете да се радвате на почти домащен уют.
Това е от мен. Фирмата наистина си заслужава, но не претендирам за обективност, защото зависи дали ще попаднете на мястото си.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?