Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Велмар Брокерс АД /img/frontend/nomap.png"

Велмар Брокерс АД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


клиент

-3 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Нека Ви разкажа накратко какво ми се случи, като клиент на тази фирма!
Направих си застраховка "Гражданска отговорност" във въпросната фирма, на разсрочено плащане, дойде момента да си платя вноската, но в офиса нямаше никой. Звъннах в централния офис да питам дали офиса в кв. Овча купел работи, от там ми казаха че работи и ми дадаха телефона на управителя. Звъннах му и той се учуди много като му казах, че няма никой в офиса, каза че ще ми звънне до 2 минути, за да разбере какво става. ЕЕ, такова позвъняване нямаше.
 А другите застрахователни фирми в квартала отказаха да поемат тяхната полица.
Вечерта отидох до офиса отново, пак никой нямше, отново звъня на въпросния управител, каза ми че до 5 минути ще има човек да изчакам. Чаках, чаках никой не дойде! Отново звъня, скарали се били с момчето, което работело там. Обеща ми рано сутринта да има човек в офиса, защото трябваше да ползвам колата и ми беше наложително да си платя вноската, ами пак нямаше никой, на всичко отгоре си бе изключил телефона.
Отидох в друга фирма, направих си нова застраховка.
С две думи, излезе ми доста скъпо да бъда клиента на "Велмар Брокерс" АД. Когато решите да правите застраховка в тази фирма, имайте едно наум!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?