Балканинвест.ЕУ ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Балканинвест.ЕУ ЕООД

Работната среда е на ниво с подбран професионално персонал.Опита,който придобих в тази фирма е страхотен!!!

Аз съм доволен. Момичетата бяха учтиви и добронамерени. Услугите им са си безплатни. Специализирани в подбора с немски език. Управител е германец!

шубе го/я е и не казва!

Като цяло мнението ми за фирмата е положително. Работната среда е изключително спокойна. Шефа е разбран и дава отпуски по желание. Работата е лека и не натоварва. Екипа е от млади хора, с които е удоволствие да се работи. Естествено,има и негативи. Шефа не изплаща отпуските,ако не се ползват. Заплащането е ниско за днешните стандарти (800 лева за пълен работен ден). И развитие няма,тъй като фирмата е доста малка. Като цяло,ако си търсите спокойна и лека работа и много пари не ви трябват- там е мястото.

Изключително непрофесионално отношение. Това е посредник за подбор на персонал. 2 момичета на по 20 г. ти губят 1 час, пазят те докато правиш тестове (за първи път ми се случва подобна глупост) и накрая не си правят труда да те уведомят, че не си одобрен, въпреки че ти казват, че при всички случаи ще се свържат с теб. Съветвам кандидатите за работа да се доверяват на известни агенции (като Manpower, HRS... без да правя реклама), за да не ви губят времето с празни приказки и безперспективни оферти.

Здравейте!
Интересувам се дали някой се е възползвал от посредническите улуги, които тази агенция за подбор на персонал предлага? Ако да, моля напишете дали сте доволен от тях? Имат публикувана обява за работа като аниматори през летния сезон в реномирани хотели в Гърция и се чуда дали да се довера?:-)