Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

РОУД 06 ЕООД /img/frontend/nomap.png"

РОУД 06 ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


настоящ служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Фирмата е коректна със служителите си във всяко едно отношение. Мнението е на бивш колега Ивайло Делев се казва много мързелив и нехаен работник злоупотребил с доверието и средствата на фирмата,няма как да се впиши в атмосферата,при която се работи в РОУД-06 ЕООД.


бивш служител

-35 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
-2
Работна среда
-5

Основната деиност на фирмата е превоз на инертни материали и изкупни работи. Много не коректен работодател. Само обещанията са големи както за заплащането така и за всичко останало свързано с работния процес. Заплатите ги бавят с по 3-4 месеца. За всичко им са виновни работниците. А най лошото е това че винаги се карат претоварени камионите, а ако не искаш да претоварваш те заплашват с уволнение и когато ни спрат от патна агенция или от ДАИ и ни напишат актове шефа неги плаща, а актовете неса никак малки аз например имам един акт които беше на стоиност 500 лева и когато излезе наказателното постановление шефа се объна и ми каза че неса хванали него с претоварен камион и затова аз ще си нося последствията и така и стана аз си платих акта а когато отказах да претоварвам камиона ме пренуди да си подпиша молба за напускане

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?