Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

А Енд Джу ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=София, Лозенец, ул. ДЕНИЦА, 1&markers=София, Лозенец, ул. ДЕНИЦА, 1

А Енд Джу ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-4 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-2
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
4
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
1
Работна среда
1

Бягайте далеч от тази фирма колкото и да сте закъсали и да ви трябва работа .По добре безработен отколкото там,казвам го от опит .Поработих няколко месеца и сега се чудя как съм издържала .Няма нищо от това което са ви обещавали при започване на работа- няма договори и никога няма да подпишете ,болнични не се изплащат, отпуска когато те решат и то само няколко дни.Отношението към персонала е като към бели роби - там задачите се дават с викове ,никога не се говори с нормален тон,все едно че говорят с глухи хора малоумници.Заплащането което обещават при започване на работа ,не отговаря на това което получаваш, осигуряват те на минималната заплата ,която ти дават с голямо закъснение.Колегите са добри ,но няма колектив .

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?