Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

еМеЛ ООД /img/frontend/nomap.png"
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-13 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-4
Привилегии
-4
Фирмена сигурност
-4
Натоварване
-4
Потенциал
-4
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
3

Здравейте,аз съм Силвия Георгиева.
Обръщам се ктм всички козметици,фризьори,маникюристи,масажисти и др.
да не се подвеждатпо обява за работа към салон "Alin Beauty"-София,собственост на Менахим Леви,защото това което той предлага,а и вие се договаряте,нямам да го получите!
Такъв е и моят случай.от 14.02.2011 започнах работа като козметик,при него с изричното изискване да работя само при него с Трудов Договор,заплата и процент договорен между мен и него.За целта напуснах предишното си работно място,където бях на добър % + осигоровки.До днес 16.03.2011 все още нямам трудов договор,а и вече неми трябва защото напуснах!Заплатата + процента който бях заработила до 14.03.2011 неми бе даден както бе по договаряне.По-лошото бе че преди да дойде денят за заплащане,той знаеше как ще реагирам и предвидливо бе пуснал обява за свободно работно място предварително......ДЕФАКТО той е 1 месец напред от заплащане+ осигоровки а аз назад.....ДА МУ МИСЛИ СЛЕДВАЩИЯ сигурно си казва той.
Така че колеги,не се залъгвайте от предложенията на Менахим Леви.
Не бих искала  да добавям....но ще го направя.....апаратурата му е неизрядна,на вниманието на органите отговарящи за това!!!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?