Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Виа Инфо ООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Козлодуй, ОТЕЦ ПАИСИИ, 4, ет. 3&markers=Козлодуй, ОТЕЦ ПАИСИИ, 4, ет. 3

Виа Инфо ООД

Напишете мнение
5 0 0
0 точки от 0 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


кандидат за работа

-20 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-4
Привилегии
-2
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
5
Колеги
-2
Работна среда
-4

МОСТ МЕДИЯ ООД и ВИА ИНФО ООД са едно и също нещо , ВИЖ ТВ , КОЗЛОДУЙ ДНЕС и сайта Kozloduy-bg.info се поддържат от едни и същи хора (които не мисля че бяха повече от 7-8 човека) .
Тези хора не са добре с главата и не ви препоръчвам да ходите на интервю при тях . Защо ? Вчера ходих на интервю и просто изпаднах в шок .. в момента в който влизам в офиса им се чуват някакви адски писъци , крясъци и виждам една жена която ръкомаха и нарежда наред . Останах безмълвен няколко секунди , след което плахо попитах дали това е офиса на въпросната медия , а отговора им беше "Изчакайте , сега имаме по-важна работа" . Както и да е .. всякакви неща съм виждал през живота си , за това .. просто изчаках . Като цяло интервюто премина гладко , офиса им е хубав , но заплащането е ужас . За 420 лева искаха да съм озвучител , репортер и оператор (ако се наложело) . Останах с впечатление че там цари пълна анархия .


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
1
Фирмена сигурност
0
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
5

Напълно се съгласявам с предишното мнение за тази фирма. Интервю, което продължава повече от 15 мин. си е живо изпитване. Хора,които са надменни и очакват да си БТВ репортер, а не просто обикновен човек , който сега се учи! Поставят задачи за които просто нямаш нито нагласа, нито време да се съсредоточиш.Интервю продължаващо 4-5 часа. Кандидатсваш за една работа, а се оказва ,че в реалност имаш 2000000 задължения и вършиш черната работа на някой, който си мисли ,че си много под него! Сигурен съм ,че половината в тази организация нямат висше образование, а да не говорим за журналистическо! Работа , която е повече от 15 часа и съм обеден ,че едва ли заплащането ще е толкова голямо,а да не говорим че можи би ще те осигуряват на 8 часа, а през другото време работиш за чест и слава.


бивш служител

-14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
2
Натоварване
-5
Потенциал
-3
Местоположение
5
Колеги
0
Работна среда
-3

Не започвайте работа там, освен ако не сте закъсал/а прекалено много с парите. Просто не си заслужава.
 
1. Във фирмата работят по-малко от 10 човека
2. Фирмата се занимава основно с 3 неща :
 - местната телевизията "ВИЖ ТВ", ако това "нещо" въобще може да се нарече телевизия
 - вестника "Козлодуй днес", 16 страници пълна скръб и статии писани като за жълт вестник
 - сайта kozloduy-bg.info , поне той се поддържа горе-долу добре
3. Сега прочетете отново точка №1 ... да, правилно виждате. Как става ли? .. Сами се досетете или по-добре опитайте "Как се става зомби за 10 дни"
4. Да, работното ви място е в средата на тоя и без това малък градец - Козлодуй. Май това е единственото хубаво нещо, като се замисля.
5. Повечето от хората, с които ще работите там имат акъл .. но или са зависими от нещо (имат семейства и т.н.) и ги е страх да си отворят устата или пък са жадни за пари зомбита.
6. Потенциал за развитие ... това ми звучи като виц, за това и няма да го коментирам.
7. Ангажираността е на max . Ако си мислите, че ще имате и 10 свободни минути - жестоко се лъжете.
8. Организацията е близо до нулевата. Това им е големия проблем на хорицата там. Просто искат бързи пари, а това дали ще означава някой друг да се трепе 30 часа след това .. за тях е отделен и незначителен въпрос.
9. Като за финал .. нищо лично .. но ако искате да се набутате да работите за двойна минимална заплата СРЕЩУ работа 18 от 24 часа - ЗАПОВЯДАЙТЕ.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?