Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

А Енд М Проджект ЕООД https://www.google.com/maps/api/staticmap?key=AIzaSyDTo5pSNCbE0DW8tvZj8hGdttXLKd2WO4M&size=255x160&zoom=13¢er=Варна, Одесос, ул. ВЕЛИКО ХРИСТОВ, 23&markers=Варна, Одесос, ул. ВЕЛИКО ХРИСТОВ, 23

А Енд М Проджект ЕООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-6 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-2
Уважение
-2
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
4
Потенциал
-1
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-1


Не се занимавайте с тази фирма! Има постоянно текучество на кадри. Служителите дори не могат да се нарекат екип и повечето само интригантстват.
Ако кажете че няма да взимате заплата още по-добре. И без това ви гледат така сякаш сте дошли на работа без да са ви викали и само им крадете от парите които те трябва да си скътат. Осигуряването естествено е на минимума, ако въобще имате трудов договор. Практиката е първите няколко месеца да се работи без трудов договор и ако не са доволни в един ден ви дават парите и ви се казва "От утре може да не идвате". Отношението на управителя е под всякаква критика, а за колегите да не говорим. Там времето е спряло , хаосът е голям. Обещават се бонуси и големи заплати и след това с измислени глоби ...ви се дават жълти стотинки.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?