Подробна оценка от az
НЕКОМПЕТЕНТЕН ПЕРСОНАЛ......МЪРСОТИЯ ГОЛЯМА,старият персонал е връзкари ......и селядури...пропаднала фирма без контрол.....МИЛИ хора от тази фирма време е да си ходите на село......има хора на които им се работи там но нямат никакава переспектива....
Подробна оценка от Вера
Искам да кажа, че аз съм останала със страхотно впечатление от компанията. Предпочитам да работя с млади хора, а не със сто годишни бабки с комунистическо мислене. А интриги има навсякъде дори в държавните предприятия, не се излагайте като казвате че само тази фирма е интригатска. Смятам, че условията за работа за добри и има възможност за развитие ако си достатъчно амбициран. който не го устройва и не му харесва да не работи там, вместо да оплюва фирмата- изглежда грозно.
Подробна оценка от Албена
Пазарувам в тези магазини и съм доволна. Имам приятелка която работи там и е доволна, казва че се е развила без връзки и заплащането е добро.
Подробна оценка от Методи
Изключително некомпетентни,неграмотни и невъзпитани хора,без никакви yпавленски качества ръководят магазините!Позициите разични от тези за продавачи са заети от приятели и роднини!И да се скъсваш от работа,все тая!Има групи от 40 годишни нагли служителки работещи в магазините от отварянето им ,които постоянно правят злобни забележки на можещите и имащите желание за работа и развитие!Ако имате и капка самоуважение и достойнство ,не отделяйте от времето си ,защото там могат да ви накарат да се почувствате като невменяеми и малоумни!
Подробна оценка от Zauра
Големи интриги са в тези магазини, няма случайни хора, а ако сте случаен - ще се отърват от вас бързо, ще работите почеве от другите и ще ви се крещи постоянно.
Около Коледа набират много хора - още от септември, през декември и януари нямате право на неплатен или платен отпуск, а към февруари започват да уволняват. Групи от хора - 3, 4 , 5 се уволняват едновременно, без предупреждение или обезщетение. Няма никаква организация, всичко се случва на момента.
Няма никакъв потенциал за развитие, особено като вземете предвит "старите" колеги, които работят там от откриването на магазините и си пазят местата като свраки.
Ръководството се сменя постоянно, а счетоводителите са дебела квачка и някакъв мек индивид. Смешна история
Ако искате да се скапвате от работа за тоя дето духа - това е работата за вас!
Подробна оценка от Петър
Здравейте.Не съм работил цял работен ден, искам да изкажа друго мое "СЪЖАЛЕНИЕ".Искам да изкажа, че минаваш прекалено много стъпки за да започнеш работа на една обикновенна позиция като продавач консултант. Разбирам, че гледат от Запада и Америка за интервютата, за въпроси, за всички подробности и изпитателни срокове, но аз лично се изнервих на факта,че: Кандидатствах за обявата, в която няма написано трудово възнаграждение
:Ходих на интервю - там два пъти подметнах за заплащането и ми беше дискретно завалян въпроса:Ходих на 3 часа изпитателен срок и попитах, отново отказаха да ми кажатИскам да попитам, Кога мислите да ми кажете реално аз за колко бих работил и не се ли замисляте, че ако ми кажете 400 - 500 лв въобще няма да се замисля да пусна СВ, въобще нямаше да идвам на интервю, въобще да не говорим да работя безплатно и т.н. Изгубиха ми толкова много свободно време и накрая не ми се обадиха да кажат, че не съм одобрен. ИСКАМ ДА ДАМ СЪВЕТ. КОГАТО СЕ КОПИРА НЕЩО ОТ ЗАПАД И АМЕРИКА... КОПИРАЙТЕ ВСИЧКО, А НЕ САМО УДОБНИТЕ ЗА ВАС ФАКТИ И ПРЕПОРЪКИ.
Подробна оценка от mery
Някой може ли да сподели мнение относно фирмата, работно време?Кога ще откриват в Бургас?