Отвратителна фирма, работих там 7 месеца и не мога да опиша колко съм изумена от наглостта на едната управителка на име Светла, ниско момиченце с много комплекси бутащо се на всички колеги от мъжки пол, лишена от елементарна хигиена крайно личащо, че идва от някое село. ВМ-ките са глупави момичета, който уж трябва да имат добро ниво на английски за да вършат работата си кадърно, уви постоянно си превеждат дори елементарни неща с телефона си. Шанса за израстване е малък, поне в магазина който бях всички бяха "на някой"
Хората в офиса са приятни и добронамерени.
Като цяло фирмата не се развива поне според мен по начина по който трябва, опитват се да копират ЗАРА, но уви с глупавия си и неграмотен персонал няма как да се получи номера.
Връзкарство и лични отношения между всички в тази фирма! Хора се махат и назначават с лекота. Днес си тук, утре те няма! Работа през нощта!
Апелирам всички бивши,настоящи и бъдещи служители,както и всички клиенти на фирмата,за нередности да пишете БЕЗ СТРАХ в сайта на фирмата до Полша.
ИМА МНОООГО ЗА РАЗКАЗВАНЕ!!! РАЗКАЗВАЙТЕ ТАМ И ИМА МНОООГО ЗА РАЗКАЗВАНЕ!!!
ТЕ ИМАТ ИНТЕРЕС ДА ЗНАЯТ,А ТУК И ДА ПИШЕТЕ ВЯРВАЙТЕ МИ НЯМА СМИСЪЛ, НЯМА ЗНАЧЕНИЕ И НЯМА КОЙ ДА ОБЪРНЕ ВНИМАНИЕ!!!
СОБСТВЕНИЦИТЕ СА ПОЛЯЦИ И ВСИЧКО ЗАВИСИ ОТ ПОЛША, А ТУК СА УЗУРПИРАЛИ ФИРМАТА ИМ И НЕ ГО ЗАБРАВЯЙТЕ САМО ЗА ПОЛЯЦИТЕ Е ВАЖНО ВАШЕТО МНЕНИЕ!!!
ЗАДЪЛЖИТЕЛНО ИМ ПИШЕТЕ НА АНГЛИЙСКИ ИЛИ НА ПОЛСКИ!!!
Истината е, че фирмата беше доста приятна за работа. С първият управител, който наемаше персонал по критерий става ли за джиджибиджи, трудно можеше да се разбере човек, понякога беше ок, понякога беше крайно неадекватно агресивен. Когато го уволниха се чуха думите корупция. Със заместника му може да се разбереш, доста по-интелигентен от него. Говорил съм и с колеги, които са също бяха останли с впечатление, че май той дърпа конците от самото начало. Та както и да е, махнаха единият управител и предполагам хората от Полша са врътнали кранчето. За първия управител имаше слух, че купил мерцедес на к**вата си, която беше и управител в магазин. Добре че при вторият управител мъжката и женската ку*ва на първият такъв се махнаха или бяха уволнени.
Малко след това почнаха да се влошават нещата. Назначаваха се нови хора на много по-ниски заплати, съкрати се и персонала, обстановката се влоши, което накара хората да напускат. С фирмата се разделих нормално, без драми. Откъм плащане са редовни.
Относно мрънкащите за работата хора - мързеливци.
Когато постъпих във фирмата, лично препоръчаха двама души за работници(няма как да са връзкари), след около година и половина и много бачкане от тяхна страна станаха управители.
Лошо отношение, много работа, робство и пълна анархия за 600 лв. По-добре не си губете времето
Бях служител на фирмата, това е пълен ужас ! Предпочетох да си тръгна и да съм без работа, отколкото да работя за тези ! Ако мислите да започвате в мол Парадайс по добре се откажете ! Управителката, зам. Управителката, Модераторките, тези всичките са образували змиярник, ще те изядат с дрехите когато искаш да почиваш, а акмо ли без почивка да излезеш за малко до някъде, но както и да е ! Реализация е възможно и да има, но не и в този магазин, може да се реазлизираш ако си на някой нещо или ако си лягаш с него ! Ако искате лошо отношение и гърч започнете там, а честно казано за това отношение и този гърч парите са малко !
Ел Пи Пи е голяма международна компания, с много добри условия за работа, но е подбрала неподходящ служител за марката Reserved, който тотално развали имиджа на марката и ограби компанията с многобройните си схеми. Това е известният на всички Петко Петков, който се е обградил с хора като брат му, братовчеди, съпругата му Веселина Михайлова и нейни протежета/ всички участващи в източването на средства със своите фирми и схеми под различна форма. Жалко, за компанията която се разделя с работещи и квалифицирани служители, които са поддържали много високи резултати и имидж, и продължава да работи с престъпници!
Бивш служител съм на Ел Пи Пи България ЕООД. Работих като Управител на търговски обект от създаването на Ел Пи Пи в България 2009 година, в Парк Мол Стара Загора. Разработих марка Reserved, която не беше позната на никой в България. В последствие, поради добрите резултати от продажбите, бях повишена на позиция Управител на цялата верига от магазини / Reserved, Cropp, House, Mohito/ в София. Това е голяма международна компания с прекрасни марки и съответно много красиви модели. Много съм доволна от отношението и заплащането. Получавах бонуси, съобразно преизпълнението на поставените таргети. Единственият минус на фирмата е лицето Петко Петков, който уронва авторитета на тази фирма. Започва работа в Ел Пи Пи като Управител на Търговски обект и в последствие като Sales Manager на Reserved.
Тъй като аз не успях да удовлетворя неприличните му желания и бях заплаха за неговата кариера, той прекрати трудовите ми правоотношения.
Петко Петков продължава да превръща Ел Пи Пи България ЕООД в схема за ..........
Не е препоръчително да работите за Reserved България, за да не станете жертва като мен и още няколко мои бивши колежки.
Подробна оценка от Ола Ола
Така аз като бивш служител до скоро ще съобщя мнението си за ''хубавата фирма''
Бях уволнена от 24 годишната ми шефка,която явно ме намираше за конкуренция в магазина и не искаше да има хора,които са по-красиви от нея.Вършех цялата и работа,защото горката я мързеше да излезе от склада..да не говорим,че не е някоя случайна.Държеше се с персонала,все едно са нейни роби ..(понеже виждаше,че при мен нямаше да стане тая работа нищо не ми казваше).Да не говорим,че си правеше своеволия да идва на работа когато си иска (явно селяните от Перник не познават още София,ама шефове са тръгнали да стават..)и даже когато е вместо да дава съвети на персонала как трябва да се върши качествено работата пиеше кафенца с декораторките в мола..Заплащането окей това е единственото нещо,което си заслужил за тея 12 часа прекарани на крак.