Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

РЕСТОРАНТ-3 /img/frontend/nomap.png"

РЕСТОРАНТ-3

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


бивш служител

-18 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
1
Работна среда
1

По отношение на едно мое мнение относно въпросния ресторант,бях запитана от касиерката на ресторанта дали не ми плащат заплата от този форум.Понеже трябваше да отида за да ми платят парите за неизползваната ми отпуска за 2 години,отделно е проблема че половината от тази отпуска бяха я отрезали,без да съм я ползвала.А ние се замествахме.


бивш служител

8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
1
Натоварване
4
Потенциал
0
Местоположение
1
Колеги
1
Работна среда
0

Един може би от многото ресторанти в БГ, където неудобните работници биват съкратени,уж било криза.Така е,но след тяхнота съкращаване веднага търсят други.За заплащането;страшен проблем има -няма работа,пари все нямало.Става въпрос за тази фирма,виновната съм аз,понеже си исках заплатата и чух куп ругатни от управителя на ресторанта и то за да ми даде 100 лв.Ние нима не ядем,нямаме ли сметки а деца които да отглеждаме?Сега чакам да ми каже да напусна понеже съм му неудобна,накъде.....Но не бях само аз въпросната вечер да му искам пари които съм ги изработила,а и мой колега който също напуска.Да и преди сме имали управител,но той поне си правеше сметка най вече за работниците,а сегашния Валентин Наков се казва за нищо не го бива за уважение и дума да не става.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?