Подробна оценка от Бивш служител
Определено много лош беше моя опит с тази фирма. Спокойно мога да кажа, че уважение не може да очаквате никакво, сигурност също няма, да не говорим за заплащане. Парите, на които започваш се увеличават със 100 лв бруто след година преследване и безброй уговорки. Отношението към българската част от екипа е като към малоумници, на които не се плаща за да имат претенции, а ако случайно имаш такива бързо те отстраняват преди да ти изтече изпитателния срок. Този номер го направиха с около 5 човека в рамките на една-две седмици. Придобивки няма никакви, но за сметка на това пък на интервюто ще ви наговорят сто и една безочливи лъжи от рода на: "Ние сме като едно голямо семейство, което се грижи за всички", и ще ти се обяснява, че има страхотни перспективи за развитие, а такива просто няма. В заключение мога да кажа, че ако искате да работите много, да нямате никаква сигурност и да се налага да търпите и да не говорите много много, то това е поредната нископерспективна работа, на която ще попаднете.