Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Сити Бокс ООД /img/frontend/nomap.png"

Сити Бокс ООД

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


бивш служител

-38 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
2
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Моя опит с въпросната фирма също не е положителен. За тях работих 3 месеца, за момента ми е изплатен само първия и то с огромно закъснение и след като трябваше да ги моля всеки ден и накрая да обявя че ще напусна ако не ми платят. Отношението на работодателя е просто ужасно, няма дори да го коментирам, човека има сериозни комплекси, но това си е негов проблем. В момента ми дължат пари,които едва ли ще получа. Работих без граждански или трудов договор. Но все пак е хубаво, че съществува Инспекция по труда, която ще вземе отношение по случая. За всички, които имат намерение да работят за тях - бъдете много внимателни и искайте да ви се сключи договор, защото няма как да си получите парите. Като цяло за мен фирмата, която е собственик и на Омега колеж в Пловдив са супер измамни и некоректни.


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Напълно съм съласен с по-горното мнение за този работодател! С мен се случи същото-дадоха ми превод след което не се свързаха с мен а публикуваха нова обява за преводачи. Само ми е интересно как от всички 40 кандидатсвали не харесаха нито един превод а продължават с търсенето...


кандидат за работа

-5 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Искам да споделя разочарованието си от "Сити Бокс ООД", пиша го в кавички, защото май дори и не съществуват. Попадам на въпросната обява в известен сайт, след което приятен господин ми звъни, и въпреки, че в обявата пишеше, че викат за интерв', те решиха да ми пратят превод, който трябва да преведа колкото се може по - скоро, преведох го, след това не се чухме, след няколко дена видях обявата пусната на ново и направих проучване, направиха същото, и така в дни на ред. Имам усещането, че пускат тези обяви, за да накарат някой друг да им преведе текстовете и ако може да изкарват пари на чужд гръб!Ужасно разочарована съм, не мога да повярвам, че има такива хора! Друг път като ме карат да превеждам сериозно ще се замислям... За жалост няма как да бъдат наказани, но Господ гледа!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?