Няколкото месеца, прекарани в Метекно= разбира нервна система. Заплатите са добри. Отношението е лошо- лицемерие, неприветливи и странни личности. Има и изключения, малко. Слаб ръководител, съществува някаква странна обвързаност, усещането е доста хаотично. Вземат се едни решения, след това други, трети, десети и пр. През зимата в цеха си е студено. Натоварването е голямо.
Подробна оценка от Радо
От коментарите до тук не се разбира нищо за условията на труд, като температура в работните помещения например, за отношението на ръководството към персонала освен липсата на поздрав, и не на поседно място за нивото на заплащане, доколкото разбирам се полага извънреден труд? След събеседването ще напиша и моите впечетления.
Подробна оценка от Atanasov
Да някои предпочитат да живеят но и преживяването е начин въпрос на гледна точка.
Подробна оценка от Иван
Положението не е чак толкова "розово", както го описа колегата, но всеки си има неговото виждане за нещата. А моето е, че е много готино, като ти трябват допълнителни средства, вместо да ходиш да търси допълнителна работа, да можеш да ги изкараш така както си изкарваш и редовните и то без да се местиш от една точка в града на друга. Много е готино и да знеш, че въпросните средства ще ги вземеш, когато трябва, и ако се случи да си временно нетрудоспособен, няма да се притесняваш как ще си платиш вноската по кредита този месец или пък тока. Другото готино нещо, е че имаш възможността да работиш с млади и някой от които интелигенти хора, е вярно не изпълнителният мениджър не е от най поздравителните, но се преживява някак си. А, има и възможност за развитие, но само с лежане не става. Има и някой гадни работи, като това, че старият мениджър, на банкетите, след ресторанта ни питаше, къде иска да ни води, а пък този-не, но и това се преживява.
Ами общо взето е това, и ако трябва да избирам, мисля, че в мината ще ми е по-добре ;)
Подробна оценка от митко Палаузов
Ако работите в мина по 12 часа, ако това се случва 20 пъти в месеца, ако смените са нощни, но работодателят ти казва поне едно ДОБЪР ДЕН или ЗДРАСТИ - Идете в Метекно България АД, там ще сте по-добре, ама управляващите няма да Ви поздравяват и само търсят начини да създадат интриги около ВАС...........Към админите: ЗНАМ чЕ щЕ ГО ИЗТРИЕТЕ, НО ТОВА Е ИСТИНАТА (оценките, които ще дам са наистина реални)