Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

НБГ компетентен център /img/frontend/nomap.png"

НБГ компетентен център

Напишете мнение
5 2 0
2 точки от 6 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-6 от общо 6


бивш служител

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-4
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
-2
Натоварване
-1
Потенциал
-3
Местоположение
1
Колеги
-1
Работна среда
-1

Името на компанията в момента е Банктеко. След продаването на ОББ повечето качествени служители са избягали в KBC. Останалите вярват, че имат големи заслуги, защото са "спасили" фирмата и смятат, че властта и вземането на решения им принадлежи по право. Не приемат новодошлите и затова непрекъснато новопостъпилите напускат и се търсят нови хора на тяхно място. Единствените, които се задържаха на работа са синчето на мама и бившите съученици на Гергичанов, т.е. голяма шуробаджанащина! Признание и подкрепа се получават на същия принцип. Някои новодошли бяха толкова отчаяни, че създадоха любовни връзки, за да оцелеят. Съгласна съм с мненията, написани за NBG и най-отговорно мога да заявя, че в Банктеко нищо не се е променило. Прегледайте ги...


бивш служител

22 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
1
Привилегии
0
Фирмена сигурност
3
Натоварване
5
Потенциал
3
Местоположение
5
Колеги
3
Работна среда
1

 Здравейте,
напълно подкрепям мненията на колегите по-долу. Ще добавя подробна и актуална информация: за обучение забравете, предпочитат и наемат хора без идея какво ще работят там като ги заблуждават, че имат финансова и кариерна перспектива.
Финансова: ако искаш пари по-удобно им е да си тръгнеш и да вложат 100 години обучение в нов, но не и да ти датата 300тина лв да ти замажат очите. Кариерна – за да не им избягат целия персонал (всеки месец напуска поне по 1) са измислили няколко мениджърски позиции за няколко човека само за пред хората, в HR-a нищо не значат, а тези хора от там няма да мръднат – за някои от тях и това им е мн, други се гърчат да свършат всичко, ама 24 часа са малко.
Обучение – ходиш питаш като идиот хора, които се оказва, че не си познават нещата и на 50 % (и тях така са ги посрещнали) и в крайна сметка в общ гърч пускате някакви неща, дето ако заработят е пълна магия. Софтуерът все още е същия и никой там няма капацитета да направи начална и крайна връзка м/у процесите, за които се грижи, а да имаш идея и да я вкараш в приложение - ще ти стъпчат и идеята и самочувствието и физиономията.
Напълно се игнорират опитът и знанията ти и наистина не се интересуват какво и как можеш – те са най-умни, знаят всичко и чуждите банкерчета се заяждат – те не се заяждат, просто искат добре свършена работа, реално обяснение и по-компетентна намеса, ама...... има няколко човека дето наистина се опитват да разберат какво се случва и да помогнат и на останалите, ама нямат и база и време.
Тук да спомена и работното време – сутрин трябва да си там, ако закъснееш няма да те хокат, но вечер в колко ще си ходиш.......ако има работа работиш, докато не свършиш, ако ти се налага да излезеш вземаш отпуск или изработваш, извънреден труд не се плаща.
Крещене и обиди доста, изтормозени и отчаяни физиономии доста, всеки ходи по интервюта и си чака късмета. Лошото е че, имаше май 2 персони, които не издържаха на новите си работи и се върнаха, та май са им вдигнали самочувствието на директорския екип в Компетенс центърчето.
Мястото – по 20-30 човека на едно място с 2 тоалетни вътре в помещението, с несъобразителни хора, че това не им е домашната тоалетна..... кухня няма. За хладилници и микровълнови си събирали пари по етажите, които са решили, че им трябват. Материалната база – няма смисъл да коментирам, под всякаква критика.
За пръв шанс за работа ако сте готови на тормоз по всички ъгли става, но за повече, моят съвет е не си го причинявайте, все пак времето е най-ценния ни ресурс.
 


бивш служител

-17 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
2
Работна среда
-4

В СС няма никакво значение какво си завършил, дали си умен или дали се справяш с работата. Единственото нещо, което е от значение е дали имаш връзки и ако нямаш дали ще ти издържат нервите. Всички, хора които са промотирани на по-високи позиции не са на ниво и нямат познанията или образованието, изисквани за длъжността.  


шубе го/я е и не казва!

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-4
Привилегии
-1
Фирмена сигурност
-1
Натоварване
4
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
0
Работна среда
1

Ако си човек, който разбира нещо, значи това място не е за теб. Технологията наистина е стара, шефовете си разбират само от нея и от нищо друго. (разбирай програмисти на ниво прости алгоритми, необвързани с технология) Ако покажеш, че знаеш или разбираш нещо, ще ти се изсмеят.Никой не те пита какво можеш, те знаят по-добре от теб.
Ако си честен човек и казваш истината - НЕ СИ ЗА ТАМ!!!
Ако се подмазваш, свикнал си да бъдеш опашка на някой, с цел израстване - за там си!!! Шефовете определено обичат да им се подмазват. Всяко неподмазване се наказва жестоко!
Повечето от колегите са "професионално" неграмотни. Въпреки, че ако ги попиташ гордо ще ти кажат точно обратното. Ако си грамотен - НЕ СИ ЗА ТАМ!!! Ще те тъпчат по най-тънките мръснишки начини, за да те накарат да си мълчиш. Наемат се на работа програмисти завършили Свиневъдство в Аграрен Университет. Няма такива? А има ли аналогични? Има разбира се!
Като цяло образованието там няма значение. Колкото си по-тъп, толкова по-добре.
Нормално е като никога не си учил по специалността, да питаш повече, съответно шефовете ще виждат в теб един много, много любознателен човек.
Имало е колеги, които са завършвали най-обикновени провинциални гимназии със съмнителна репутация и са били наети на работа. Че и любимци на шефовете стават. Ама имали били сертификати :) От кога мрежовите сертификати, които могат да бъдат придобити от всеки малоумник вършат работа за програмиране?
Обучения се правят само на някои хора. Не може за всички.
Имало е и все още има хора, за които хигиената е табу. Това да идваш с джапанки и неизмити крака е нормално за някои хора. Въпреки че уж имало правила относно как трябва да бъдеш спретнат и да не бъдеш зловонен. Един душ рано сутрин е нещо което не се практикува сред доста от колегите.


бивш служител

8 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-3
Уважение
-1
Привилегии
0
Фирмена сигурност
2
Натоварване
3
Потенциал
-3
Местоположение
5
Колеги
4
Работна среда
1

 Добро място за човек без опит и стаж и за започване на кариера . Лошо кариерно развитие обвързано изключително с морално остарял софтуер представян за нещо иновативно .Пише се на BASIC ! Ама разбирайте тоя от 1989та !
За шефовете : в общия случай истерици крещят по цял ден о не няма къде да се скриете работи се в открити пространства по 30 души ! Заплата за Специалисти Приложно програмиране започва от 600 до към 1000 за експерти от 800 - 2000(ама 2000 заабрави това по скоро за проектант) масовия случай 1200-1600 като за 1600 три кожи ти се взимат а чисто сами можете да сметнете!
 


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здрвайте всички,
 
инетересува ме как е работата в NBG Competence Center
Работно време? Заплашане? Видях, че нищо не е писано и си мисля, че това е по-скоро добре, но дайте мнение...

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?