Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

грабо медия ООД /img/frontend/nomap.png"

грабо медия ООД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Относно появяването само на позитивни коментари под офертите в Грабо- така е по default, но ако кликнете на "Покажи повече ревюта", ще покаже абсолютно всички коментари, вкл. и негативни. Аз лично съм купила и ползвала над 150 ваучера. Оставяла съм и положителни и отрицателни коментари за услугата или обекта и всички те са били публикувани. До сега не съм чула по някакъв начин Грабо да манипулира мненията на закупилите ваучер. Все пак Грабо само публикува офертата, дали услугата или продукта ще отговорят на очакванията на клиентите, си е отговорност на доставчика.


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Изключително некоректно отношение ! Закупих ваучер за услуга , използвах го и след като беше ужасно отношението когато разбраха че сме ваучери както и храна и цялостното преживяване беше непроятно се опитах да предупредя другите потребители които биха закупили същата оферта - се оказа че на сайта на Грабо се публикуват само удобни за тях коментари т.е. Положителни , а реален коментар , който не им харесва просто не се публикува. Не се подвеждайте по хубавите коментари под офертите, както се случи при мен!?

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?