ол ченълс комюникейшън /img/frontend/nomap.png"

ол ченълс комюникейшън

над 100 човека с предишна работа All channels
Това си е текучество

Като част от Ол Ченълс мога да кажа че има добър екип и хората са наистина готини. Заплатата не е най-високата, но всичко е въпрос на договаряне, ако можеш да предложиш нещо повече и смяташ, че това струва еди колко си - си в правото си да поискаш тези пари. А компанията е в правото си да ти ги даде или да не ти ги даде.
Мениджърите уважавае екипа и се стараят да го развиват. Поощрява се личната инициатива. Има потенциал за развитие до даден етап, след това - доста по-трудно. Работната среда понякога е по-натегната, но като цяло атмосферата е приятна.
А коментарите за това че се работело по ден и половина и през уикендите и че ако се разболееш те мъмрели са пълни глупости. Има хора, които остават и до по-късно, но това е изцяло на лична инициатива, никой няма да те кара да оставаш до по-късно насила, нито да те уволни, ако не го правиш.

Не се подвеждайте по уж "голямата" ПР агенция. Невероятно некоректни. На първото интервю казаха, че се търсят двама души и заплатата е 1100 лв чисто. Минах и второто и ми казаха, че ако ме викнат на трето интервю значи съм одобрена. Е, викнаха ме за да ми кажат, че се колебаят между мен и една друга дама. Нали щяха да назначават двама???? А пък заплатата падна на 700 лв. Осигуровки-почти никакви. Работно време - доста след 18. Много често уикенда. В последствие разбрах, че се работело по денонощие и половина без почивка!!!! А ако случайно се разболееш-биваш нахокван!!!  В крайна сметка ми се обадиха и казаха, че изведнъж били решили, че не се нуждаят от хора! А този ден пуснаха същата обява отново!!! Моля, внимавайте с тази фирма. Дано няма повече опарени като мен. Изгубих си почти два месеца в напразни обещания.