Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ол ченълс комюникейшън /img/frontend/nomap.png"

ол ченълс комюникейшън

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

https://www.linkedin.com/search/results/people/?facetGeoRegion=%5B%22bg%3A0%22%5D&facetPastCompany=%5B%22775887%22%5D&origin=FACETED_SEARCH
над 100 човека с предишна работа All channels
Това си е текучество


настоящ служител

30 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
4
Привилегии
2
Фирмена сигурност
4
Натоварване
4
Потенциал
3
Местоположение
4
Колеги
5
Работна среда
4

Като част от Ол Ченълс мога да кажа че има добър екип и хората са наистина готини. Заплатата не е най-високата, но всичко е въпрос на договаряне, ако можеш да предложиш нещо повече и смяташ, че това струва еди колко си - си в правото си да поискаш тези пари. А компанията е в правото си да ти ги даде или да не ти ги даде. 
Мениджърите уважавае екипа и се стараят да го развиват. Поощрява се личната инициатива. Има потенциал за развитие до даден етап, след това - доста по-трудно. Работната среда понякога е по-натегната, но като цяло атмосферата е приятна. 
А коментарите за това че се работело по ден и половина и през уикендите и че ако се разболееш те мъмрели са пълни глупости. Има хора, които остават и до по-късно, но това е изцяло на лична инициатива, никой няма да те кара да оставаш до по-късно насила, нито да те уволни, ако не го правиш.


кандидат за работа

-14 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
0
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
-1
Работна среда
-5

Не се подвеждайте по уж "голямата" ПР агенция. Невероятно некоректни. На първото интервю казаха, че се търсят двама души и заплатата е 1100 лв чисто. Минах и второто и ми казаха, че ако ме викнат на трето интервю значи съм одобрена. Е, викнаха ме за да ми кажат, че се колебаят между мен и една друга дама. Нали щяха да назначават двама???? А пък заплатата падна на 700 лв. Осигуровки-почти никакви. Работно време - доста след 18. Много често уикенда. В последствие разбрах, че се работело по денонощие и половина без почивка!!!! А ако случайно се разболееш-биваш нахокван!!!  В крайна сметка ми се обадиха и казаха, че изведнъж били решили, че не се нуждаят от хора! А този ден пуснаха същата обява отново!!! Моля, внимавайте с тази фирма. Дано няма повече опарени като мен. Изгубих си почти два месеца в напразни обещания.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?