Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

красин оод-софия /img/frontend/nomap.png"

красин оод-софия

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 23 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 21-23 от общо 23


бивш служител

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Поради незнам каква причина предишното ми мнение за фирмата и работната среда беше изтрито,та ще се ПОВТОРЯ с малко допълнения,и се надявам да не се трие безпричинно!
"Не искам да засягам цялата фирма "КРАСИН ООД",аз работих в офис София,с ръководител Здравко ПОРТЕВ.
Като цяло не се спазват  обещанията за работно време/като няма работа-в къщи и без надница???аз какво съм виновен,че им било нерентабилно да "висят" и 3-те екипа???техен проблем си е да ми осигурят работа!!!обещанията за заплащане и "бонус" системата...ниищо общо с приказките на Портев!даже "бонусната" система,така и не влезе в действие.а идеята беше ,че тя ще е почти ,че и повече от сумата на трудовия договор!
Друг момент,Портев,сам,или с вишестоящите,си определяха кой от екипа какви пари ще взима,при положение ,че цял ден сме заедно,и работим наравно????А парите с немалка разлика,и заплаха,че ако някой сподели какви пари е взел,ще го уволни!!!!!СМЕШНИК!!!!
Та като цяло,много внимавайте този човек/фирма/,започне ли да увърта,по-добре бягайте да не се окаже ,че сте си загубили времето и труда за"мерси". 


бивш служител

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
5
Работна среда
5

Обещават едни пари,а дават други.Казват ти 8 часов работен ден,а работиш 12 и отгоре часа и ти ги плащат за 8.Не стига,че не ти плащат извънредни ами те цакат и в надниците.Лицемерието на З.Портев е безкраино.Гледа те в очите и те лъже.Незнам как собствениците са могли да му глесуват доверие за тази длъжност след като в Смолян фирмата е просперираща и текучество там няма.В София вече осем човека напуснаха. 


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравей Даниел, казвам се Веселин Иванов. Искам да те помоля да разкажеш малко по-подробно за фирмата " красин" оод. Видях една тяхна обява  http://www.jobs.bg/f1073206 за позицията Ел.техник. Ти на същата позиция ли си работел? Аз се двоумя дали да кандидатствам. В момента работя на същата позиция в друга фирма, но напоследък започнаха да бавят заплатите и започнаха с някакви "измислени" отдръжки за какво ли не.  Искам да събера първо отзиви за красин оод. Кажи какви заплати дават, колегите как са, на време ли изплащат заплатите някакви валчери за храна дават ли. Като цяло екипът как е? За работното време разбрах, това системно ли е или се се случило няколко пъти.Благодаря предварително за отговорът.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?