Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

"Юролайън" АД /img/frontend/nomap.png"

"Юролайън" АД

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 2 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-2 от общо 2


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Некоректност - поемат задължение, че след проведено интервю ще върнат обаждане, независимо от резултата и не го правят!


клиент

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, по принцип не обичам хейтърски коментари, но в случая не мога да се стърпя и да не споделя това, което знам за тази фирмичка! Искам само да отбележа, че информацията ми е от бивш служител, който ми разказа за старата си "работа". Юролайън е място, където човек бива експлоатиран за мизерна ззаплата, която освен всичко друго се орязва често без обяснения. Моят познат е ходел на работа всеки ден притеснен дали няма да закъснее 5 мин и на кой от много шефчета ще му хрумне да му направи удръжка от възнаграждението. Същите тези шефове в началото били мн мили и мазни с големи обещания естествено, от които нищо не се спазвало. Оставането след работно време е практика, което разбира не се отчита като бонус за служителя. Работен колектив нямало, интриги, сплетни, подмазване и доноси на шефовоте. Уважението също било под всякаква критика. Абе, да не изпадам сега в подробности, защото в крайна сметка не говоря от собствен опит, но човечеъцът си е тръгнал оттам безкрайно щастлив, сякаш се е спасил от някакво мъчение. Последните месеци беше на ръба на нервна криза от страх дали на края на месеца ще има с какво да си плати сметките, ако изобщо вземе пари и кой от така наречениете колеги ще го натопи за нещо пред шефчето. И само да добавя, че доколкото рабрах и дейността на фирмата не мн почтена, тъй като е свързана с измама на простички и не мн учени хора, за да им се вземат парите по - късно с безбожни лихви или нещо такова.
Като заключение само ще добавя, че имайки предвид какво чух за Юролайън, ще препоръчам никой да не си го причинява и да ходи да се мъчи там!

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?