Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

Сторакт БГ ЕООД /img/frontend/nomap.png"

Сторакт БГ ЕООД

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 6 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-6 от общо 6


бивш служител

-37 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
-1
Работна среда
-5

Определено най лошото място на което съм работил изобщо.Преди да постъпя четох коментарите за фирмата и реших че няма как да е чак толкова зле - оказа се че е толкова зле, че даже и повече. Не препоръчвам на никого да постъпва там, най вече защото гарантирано ще деградира като специалист (ако реши да остане за дълго време). От него ще се иска да върши механична (елементарна но напрегната) работа която е строго специфична и досадна а разучаването на спецификите й не би могло да му е от полза никъде другаде.Обективно погледнато работата не е инженерна и всеки кото може да чертае БЪРЗО на аутокад би могъл да я върши.Не си губете времето там, това е място на което няма да научите нищо, но ще си загубите времето.


бивш служител

-25 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
5
Привилегии
5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
-5
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте , искам и аз да изкажа мнението си относно тази фирма. Единствения плюс е че заплатите докато си им необходим са на време , след напускането честа практика както се случи и с мен е да не плащат последните заплати . Собственика е "комунистически" мошеник изглеждащ покъртително с заучени фрази и нагло поведение . Обещанията във фирмата са много големи за кариерно развитие съответно и за парично такова , но нищо от това не се случва . Винаги уговорките , относно отговорности и задачи се променят и всъщност ако можеш и знаеш всички ти прехвърлят техните отговорности и задължения на теб . Фирмата се гради на собственика , който нищо не разбира под него са неговата любовница отговаряща за проектния отдел(изключително мързелив и неприятен човек) , сина му - отговаря за търговски отдел (нямам впечатления от момчето ) и не на последно място лице с неясен статут отговарящ за монтаж и ремонт който бъкел не вдява и краде като не видял , нищо не разбира от работата но за сметка на това всички далавери са му ясни . Просто наистина в тази фирма няма какво да търси човек освен разочарование . Няма да получите развитие , няма да има какво да научите по проста причина че няма от кого , за заплати да не говорим постъпвате на 1000 лв и си оставате за постоянно на тези пари +/- 200 лв . За сметка на това ще работи не по 40 а минимум по 60 на седмица .Работи се под постоянно напрежение , викане , крясъци . Сроковете за изпълнение на възложените ви задачи са непосилни . Честно казано по лоша работна атмосфера и работно място не знам как може да се създаде .


бивш служител

-31 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
-4
Потенциал
-5
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
-3

Като цяло потвърждавам написаното преди мен. От тогава нещата не са се подобрили- даже стават по- зле. Жалко че не пишат всички напуснали и разочаровани.
Самата фирма може и да се развива, но при служителите- нито бонуси, нито увеличение на заплатите- нищо освен крясъци и тряскане на врати.
Работиш за трима, ако можеш оставаш след работа- и пак си виновен. Оставането след работа НЕ се заплаща допълнително.Ти си длъжен на момента да направиш всичко.   Много стрес, много работа, никакво уважение. В началото се държат добре и чак не вярваш, като четеш тук. Но после реалността те залива с пълна сила.
Факторът- "сина на шефа", "любовницата на шефа", които водят война за  надмощие по между си  кой е е по- велик  и куп други, които се изживяват като шефове е много силен. Крещят по между си, а после всичко рефлектира върху служителите на съответният отдел. А и самият собственик е доста неуравновесен, мъкар и възрастен човек.
Как мислите се работи в такъв колектив с такива " Ръководители"? 
Развитие- никакво, освен, ако не изместиш някой от роднините и протежетата.
Единственното добро е- заплащане на време , добри и свестни колеги.


кандидат за работа

0 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
0
Привилегии
0
Фирмена сигурност
0
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
0
Работна среда
0

Здравейте, виждам многото негативни мнения написани по адрес на фирмата и бих искал да попитам наистина ли е така. Говоря изцяло за позицията иимплементатор на софтура им за афтоматизация на складове. Шефът (не му помня името) обещата 4 цифрена сума, обучения в чужбина и много  развитие. Обаче нещо ме съмнява... Много ще съм благодарен за мнения от колеги именно занимаващи се с ИТ.


бивш служител

-11 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-4
Уважение
-5
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-3
Натоварване
5
Потенциал
2
Местоположение
-2
Колеги
1
Работна среда
0

Здравейте, пиша товамнение, като правя уточнението, че е напълно безпристрастно (мина периода на гнева към този работодател).
Нещата във фирмата наистина са по гореописания (от Темида ) начин. Мачкат те, викат, а заплащането, по моето лично мнение е смешно за инженер (поне моето беше такова). Натоварват те колкото можеш да понесеш, че и повече! Имало е случай (не един и два), в които се е стояло на работа до 22 часа и това разбира се не се заплаща, няма и поущрение нито дори благодарност.
Изискват разбира се точност (закъснението за работа дори с 5-10 мин. е парично наказуемо). Има срокове за проектите(нереални), които ако не се спазят трябва да се обяснява :"А какво те забави точно?"
Инженерната дейност не е само да чертаеш, но и да си нещо като продавач по телефона...
Колеги, въпреки кризата за мен не е достойно отношениетона този работодател.
Съвета ми: Не се жертвайте за жълти стотинки!
 


бивш служител

-15 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
2
Натоварване
5
Потенциал
-5
Местоположение
-1
Колеги
-3
Работна среда
-5

Здравейте, пиша това мнение за да информирам  амбициозните и работливи хора колебаещи се дали да започнат работа в Сторакт БГ. Да,развитие в Сторакт има ,но не финансово ,нито като  положение(уважение) и статус. Когато си вършите работата като пчеличка и сте изрядни искат все повече и повече.Постоянно ти висят на главата и те притискат със смешни срокове,а като за капак на всичко има и камери навсякъде в офиса.Незнам какво толкова ще видят ,но със сигурност това е неприятно.
Собственика на фирмата издиша откъм иновативност и гъвкавост,приоритетите му са дребнави или много мащабни (т.е. нереални)  и неслучайно кризата си казва думата . Често със своята разсеяност проваля сделки и някой друг поема вината( и овикването... и да тук се вика редовно). Друг основен проблем е, че ядрото на фирмата е от близки на управителя,които макар и лоялни служители,не са качествени кадри(: Напротив повечето дърпат фирмата надолу!
Основното ,което може да получите в тази фирма е способност да поемате укор и отговорности....често съпровождани с високо кръвно ,безсъние и  нервни изблици ! Ако искате да станете "корави" служители ,които си вършат работата изрядно и затова ги овикват просто за спорта....това е мястото. Жалко ,но качесвените хора,които са се подлъгали тук изкарат година и напускат.
И внимавайте ,защото този работодател следва своя интерес и нищо друго.Има вероятност да ви подлъжат със доста обещания и придобивки.
Както казват хората : с трици не стават мекици....
 

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?