Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

ХЕЕЛ - РЕКЛАМНА КЪЩА /img/frontend/nomap.png"

ХЕЕЛ - РЕКЛАМНА КЪЩА

Напишете мнение
5 1 0
1 точка от 1 мнение
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-1 от общо 1


бивш служител

-19 точки

виж подробна оценка
Заплащане
1
Уважение
-5
Привилегии
-3
Фирмена сигурност
1
Натоварване
-5
Потенциал
-5
Местоположение
1
Колеги
-5
Работна среда
1

Напълно не адекватни решения от страна на двамата собственици (баща и син еневи ) Двама вместо да се стремят да улеснят работата постоянно пречат и спъват работата и после обвиняват всеки подред че не си върши работата.
Внимателно си четете договора когато го подписвате.Ако не искате да ви тормозят ( което е задължително ) за два месеца предизвестие при напускане.Никой не е напуснал тази фирма мирно и кротко винаги са скандали, заплашвания, ругаене и гонене из фирмата. Мотае не на документите ви и заяждане за всичко за което се сетят.С номера от сорта ще дойдеш да си вземеш документите от 18.30 до 19.00 защото през другото време не ми е удобно. Арогантно и просташко отношение към всички които са им подчинени. Не се заблуждавайте от сдържаното и спокойно отношение на интервюто си за работа. Това е само докато не подпишете договора си, след това нещата стават коренно различни.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?