Личен профил Смяна на парола Имейл известявания

Успешно се абонирахте.

За да управлявате известията си, изберете "Личен профил" и после меню "Имейл известявания"

БЪЛГАРИЯ ТРЪСТ ЕНД ИНВЕСТ /img/frontend/nomap.png"

БЪЛГАРИЯ ТРЪСТ ЕНД ИНВЕСТ

Напишете мнение
5 3 0
3 точки от 3 мнения
Подробна информация за фирмата
Виж подробна оценка
Редакция

Показани резултати 1-3 от общо 3


клиент

-23 точки

виж подробна оценка
Заплащане
0
Уважение
-3
Привилегии
-5
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
0
Потенциал
0
Местоположение
0
Колеги
-5
Работна среда
-5

Здравейте,
поводът да напиша своя коментар е предишното мнение писано от сътрудник "партньор" на фирмата от град София.
Скъпи ми господине или госпожо, да пишете хвалебствени коментари за тази фирма при положение, че и вие сте част от нея едва ли е най умната ви постъпка, едва ли някой очаква вие като партньор на фирмата и неин прадставител за град София да напишете нещо негативно.
Но би трябвало тук да се пишат истински факти, разбира се е напълно възможно собственика и да е наистина приятелски настроен и лоялен към вас, тъй като все пак вие сте златна му кокошка но въпросът е как той се отнася към своите клиенти и служители. А също така и към евентуалните си потенциални партньори, какъвто в същност е моят случай.
Преди няколко месеца попаднах на сайта на тази фирма и тъй като си търсеха партньори за различните градове и ми се стори интересно реших да се свържа със собственика и за да разбера условията за сътрудничество.
Той ми прати доста подробна и изчерпателна информация заедно с договор за сътрудничество и условията по него.Впечатление правеше, че според договора аз трябва сам на свои разноски да организирам организацията по откриването на офис на фирмата да си закупя от тях необходимата техника /която между другото се състои от една прахосмукачка и няколко стирки, мопове и кофи които могат да се купят от всеки магазин но беше задължително да ги купя от тях/ разбира се всичко щяло да бъде на преференциална цена - прахосмукачката например беше на цена от около 300 лв. същата прахосмукачка като модел но от друг магазин я намерих за 240 лв. не разбрах къде точно е преференцията, но както и да е.
Освен всичко това трябвало да купя задължително минимум 20 лт. от единия препарат отново на преф.цена.
Цялата инвестиция възлизаше на около 5000 лв. без кола.Добре лошо няма не е голяма цена ако стартираш бизнес, но после идват абсурдите.В договора се казва,че обект над 100 кв.м. не мога да го обработя сам а трябва да викам техен екип да го обработи и да разделим печалбата,въпреки,че обекта е моя регион на представяне,освен това говорим за много продукти а на практика цялата информация която ми беше дадена бе за един продукт, а за останалите никой нищо не казва в последствие разбрах,че такива просто няма и фирмата не може нито да гарантира доставката им нито да спази някакъв срок за това тъй като би трябвало като официален представител за България да имат количества на склад а не при заявка да поръчват един по един продукт.
Освен всичко това когато пожелах да се срещнем собственика и ми обясни,че за целта трябва да дойде до моя град /Кюстендил/ и да ме обучи, НО за целта аз трябва да осигуря, спането за моя сметка разбира се и също така обект който да бъде обработен, хем за да ми покажат как става, хем за да си избият разходите идването до тук.Казах им, че имам къща в която искам да се обработят част от повърхностите и че ще си платя за това разбира се , но освен това им намерих и един малък обект който да обработим заедно.В последвалия разговор се оказа, че ще насрочваме дата когато да дойдат но тя трябвало да е в еди кой си ден,че да използвали идването да отидат и до София.
За моя голяма радост малко преди да взема  окончателно решение докато се ровех в нета попаднах и на друга фирма с подобен предмет на дейност и писах и тях.Условията които ми предложиха бяха на светлини години от това което щях да получа от предишният си "партньор" така, че започнах работа с тях и поне за сега съм що годе доволен от решението си.
А що се отнася до въпросната фирма мисля, че е редно след като си търсиш партньор да му предложиш подходящи условия в които интересът да е и за двете страни, също така би било добре да се поучите от конкурентите си и да си изработите някакви мостри които да пращате безплатно на евентуални свои партньори, защото едва ли някой ще реши да работи с вас и да затваря пари доверявайки се само на чествната ви дума.Също така не изглежда особенно добре да карате потенциален партньор да ви търси клиент,че да отидете да го обучите, ако не сте достатъчно способни и финансово стабилни за да си заредите малко гориво и да отидете до съответния град, едва ли сте много надежден партньор. И на края не задължавайте хората да си правят флаери,визитки,плакати или да си купуват техника и съоражения чрез вас възможно е в техния град да ги намерят на по добра цена.
Това е от мен вие си првете изводите що за фирма е това.
 


представител на управлението

41 точки

виж подробна оценка
Заплащане
5
Уважение
5
Привилегии
4
Фирмена сигурност
5
Натоварване
4
Потенциал
5
Местоположение
3
Колеги
5
Работна среда
5

Здрвейте,
от една година сме в контакт с БЪЛГАРИЯ ТРЪСТ ЕНД ИНВЕСТ ООД, и от 9 месеца сме бизнес партьори като подизпълнители и представители на горепосоченото дружество.
Нашата компания високо цени точността, компетентността и  професионализма на БЪЛГАРИЯ ТРЪСТ ЕНД ИНВЕСТ, както и прецизността при наличие на финансови взаимоотношения.
******
Наличието на повече такива млади и находчиви хора, ще спомогне за по-бързото ни излизане от кризата.
 
 
 
 
 


бивш служител

-9 точки

виж подробна оценка
Заплащане
-5
Уважение
0
Привилегии
1
Фирмена сигурност
-5
Натоварване
3
Потенциал
-5
Местоположение
5
Колеги
2
Работна среда
-5

Привет на всички,реших да побликувам това мнение,след като в проделжение на месеци бях лъган ,ощетяван и най безцеремонно мачкан от управителя на посочената фирма.Като казвам мачкам нямам в предвид физически а чисто психически,на практика работниците в тази фирма получават максимум 150 лв.на месец и то ако въобще ги получат,не, че уговорката е такава би трябвало да получиш мин.заплата от 257,10лв.по договор на осем часов работен ден плюс проценти за изработени обекти,това само,че е само на приказки за да започнеш работа и още на следващия ден ти става ясно че уговорките не са това което са.Ако пък решиш да напускаш за неизплатени заплати то супер по възможност обаче трябва да изчакаш 1 месец предизвестие нищо че имаш да вземаш 2-3 или 5 заплати,а отпуските които ти се полагат забрави за тях .Освен всичко казано в един момент може да се окаже,че и трудовияя ти договор не е бил на 8 а 4 или по малко часа нищо че ти не знаеш.Е това е от мен с две думи чуете ли тази фирма бягайте ама силно и дълече.П.С.За управителя ще кажа две думи , абсолютна некомпетентност и пълно безхаберие от самата работа като прибавим към това и скъперничеството му картинката е пълна.

Фирми по азбучен ред:
Използваме бисквитки, за да броим посещенията в уеб сайта. В тях не съхраняваме никаква лична информация. АЗ РАЗБРАХ Какво са бисквитки?